Amenajari Interioare

Trenduri si inspiratie a la Maison&Objet, editia de toamna 2015

Text: Genoveva Hossu

Toamnele incep cu Maison&Objet, si pe buna dreptate. Ai nevoie de o supradoza de inspiratie si creativitate pentru a supravietui unui sfarsit de vara frumoasa, plina de experiente si concedii in cele mai indepartate colturi ale lumii.

La fel ca in fiecare an, M&O, un eveniment major de design (in toate formele lui), a concentrat artisti, profesionisti, designeri din intreaga lume. Oameni spectaculosi, creativi, impresionanti, cu un simt al frumosului iesit din comun si o pasiune pentru design greu de transmis in cuvinte s-au adunat la Paris, ca sa celebreze arta, frumosul din care si-au facut o meserie.

Au strigat intr-un singur glas: Precious!, si toate s-au aliniat intr-o mare de lux si finete in cele 8 sectoare din Parc des Expositions de la Paris Nord Villepinte. Au transformat materialele brute, neslefuite in adevarate opere de arta, pe care le-au aratat, in toata splendoarea, unei lumi intregi, insetate de inspiratie si creativitate.

Pietrele semi-pretioase, aurul, oglinzile si iluziile optice, alaturi de materialele naturale si un amalgam spectaculos de culoare se vor instala, in acest sezon, in interioarele noastre, conferindu-le viata si personalitate.

Oricat de iscusite, cuvintele nu vor reusi niciodata sa redea toata feeria unui astfel de eveniment de design interior. Va invit asadar sa descoperiti universul parizian, semnat Maison&Objet, in galeria de mai sus.

Decorate your life!

Related posts

Amenajare contemporană cu accente în stil rustic

Adina Meyers

Varietate de modele si lifestyle

Adina Meyers

Amenajare Apartament zona Unirii cu Accente Naturale pentru Air Bnb

Adina Meyers