Frigaruile de pui in stil hawaiian sunt usor de preparat, au putine ingrediente si un gust delicios si o textura fina, extrem de placuta.
Ingrediente:
3 linguri cu sos de soia
3 linguri cu zahar brun
2 linguri cu vin de Xeres
1 lingura cu ulei de susan
1/4 lingurita cu ghimbir macinat
1/4 lingurita praf de usturoi
8 jumatati de piept de pui, fara piele, taiate in bucati de cate 5-6 centimetri grosime
1 conserva de ananas bucati (nu folositi si siropul)
tepuse pentru frigarui
Citeste si: Pulpe de pui cu morcov
Mod de preparare:
Intr-un vas putin adanc amestecati sosul de soia cu zaharul, vinul, uleiul, ghimbirul si pudra de usturoi. Adaugati bucatile de piept de pui si de ananas in aceasta marinata, pana cand sunt toate acoperite de sos si pastrati la frigider cel putin doua ore.
Porniti gratarul si aduceti-l la o temperatura medie spre ridicata. Ungeti cu putin ulei gratarul. Puneti bucati de pui si de ananas pe tepuse si asezati frigaruile pe gratar. Frigeti pentru 15-20 de minute sau pana cand sucul ce se scurge din carne este transparent, intorcand frigaruile pe toate partile.
Preparatul se consuma cald.
Material preluat de pe: http://www.one.ro