LifeStyle

ROBIN SHARMA: „Abia astept sa revin la Bucuresti! ”

Unul dintre cei mai proeminenti speakeri in leadership din lume, Robin Sharma, revine la Bucuresti pentru a sustine seminarul “Best performance tactics for success”.

Considerat a fi evenimentul de business al anului 2015, seminarul de leadership sustinut de Robin Sharma, ce va avea loc pe 17 septembrie 2015, la Centrul de Conferinte de la Alexander Hotel din Bucuresti, se adreseaza cu precadere liderilor, managerilor si antreprenorilor care doresc sa ridice moralul angajatilor lor, sa sporeasca increderea acestora in organizatia pe care o conduc si sa creasca productivitatea afacerilor lor in aceste vremuri tumultoase. Evenimentul ofera oportunitatea de a afla noi tactici si de a deprinde noi abilitati de leadership de la unul dintre cei mai buni oratori motivationali, de a interactiona cu oameni care impartasesc valori comune, care sunt pasionati de leadership si proactivi in diverse domenii de activitate, si de a conecta cei mai importanti jucatori din mediul de business din Romania si din strainatate.

Romania are sanse reale sa devina, in timp, o forta economica importanta in Europa” ROBIN SHARMA

Abia astept sa revin la Bucuresti, pentru o noua intalnire cu managerii si antreprenorii din Romania. Publicul roman este foarte receptiv la mesajele si invataturile pe care le promovez pentru o viata mai buna, implinita, atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Potentialul de dezvoltare pe care aceasta tara il are este urias. Prin disciplina si aplicarea unor principii solide, Romania are sanse reale sa devina, in timp, o forta economica importanta in Europa. Romania este o tara superba si astept cu nerabdare sa o vizitez inca o data. Bucuresti, ne revedem pe 17 septembrie!”, ne-a declarat entuziasmat Robin Sharma.

Pe Robin Sharma il puteti vedea si asculta pe 17 septembrie 2015, la Bucuresti, la Centrul de Conferinte de la Alexander Hotel. Biletele la seminarul sustinut de Robin Sharma pot fi achizionate online pe www.robinsharmabucuresti.ro.

Evenimentul este organizat de Anca Pascu, CEO de la Diamond Experience, si este sponsorizat de ALTEX.

Parteneri: TVR, Cocor, Romania Libera, Academia Catavencu, Casa mea, Caminul, Agerpres, Business Review, Business24, ziare.com, qmagazine.ro, calendarevenimente.ro, 9am.ro, romania-insider.com, citycompass.ro, business-adviser.ro, managerexpress.ro, manager.ro, thetrends.ro, eva.ro, ele.ro, leadershub.ro, stephanadrian.ro, talentkeepers.com, desprespa.ro, accelera.ro, aisucces.ro, revista Cariere.

 

Related posts

Colectia ”Nu Ma Uita”: operatiune lansata cu succes si aflata in plina desfasurare

Adina Meyers

Mărimea farfuriei contează de fiecare dată

Adina Meyers

Healthy Homes Barometer 2017: un nou studiu care demonstrează o legătură directă între sănătatea locuințelor și cea a oamenilor

Adina Meyers