LifeStyle

Rowenta propune noua generatie de aspiratoare

Curatenia poate deveni o provocare doar atunci cand nu ai la indemana uneltele potrivite.

In misiunea de a crea produse care sa raspunda nevoilor consumatorilor de aspirare eficienta si rapida, silentioase si eficiente energetic, Rowenta propune o linie de aspiratoare cu performante ridicate in aspirare, fara nicio pierdere a puterii de absorbtie si cu un nivel redus de zgomot.

Rowenta iti propune combinatia ideala intre performanta inalta de aspirare si silentiozitate. Vrei un aspirator silentios, cu o putere mare de aspirare, dar ergonomic, usor de manevrat si depozitat, care sa transforme curatenia intr-o misiune simpla? Rowenta iti propune aspiratoarele din gama Silence Force™ Extreme, cu un nivel foarte redus de zgomot, dar cu performanta ridicata de aspirare. Consumul de energie si zgomotul sunt reduse considerabil, dar tu te vei bucura in continuare de performantele crescute de aspirare datorita motorului compact de inalta eficienta, formelor speciale ale periei, furtunului si manerului special concepute pentru optimizarea fluxului de aer. Aspiri fara efort orice suprafata cu ajutorul multiplelor accesorii: perie pentru suprafete dure si covoare, perie pentru mobila, perie pentru tapiterie sau accesoriul pentru spatii inguste. Uita de orele pierdute pentru curatarea parului de animale! Acum acesta este rapid si eficient aspirat cu ajutorul periei speciale Maxi Turbo.

Daca vrei, nu va mai trebui sa schimbi sacul de praf! Rowenta iti propune aspiratorul fara sac Ergo Force Cyclonic. Acest aspirator dispune de sistemul inteligent de management al prafului CLEAN EXPRESS™ ERGO pentru ca praful aspirat sa nu se mai intoarca in aerul respirat, iar sanatatea familiei tale sa fie mereu protejata. Mai mult, recipientul de praf cu o capacitate de 2 L, este usor de manevrat facilitand golirea cu o singura mana, prin simpla apasare a unui buton, dintr-o singura miscare, fara ca tu sa ai contact direct cu murdaria sau particulele de praf. Rowenta a combinat sistemul optim de management al prafului cu sistemul de filtrare HEPA 13, lavabil, special conceput pentru a inlatura bacteriile si alergenii de pe pardoselile solide sau din tesatura covoarelor.

Aspiri fara fir! Necesitatea de a te putea misca in voie atunci cand folosesti aspiratorul a fost indeplinita de gama de aspiratoare fara fir Rowenta Airforce Extreme. Aceste aspiratoare verticale fara fir ofera performante ridicate de aspirare, indiferent de suprafata. Tehnologia Extreme Cyclonic creaza un efect cyclonic in interiorul recipientului de praf si separa praful de aer. Cu o autonomie de pana la 45 de minute, te vei bucura de confort sporit in timpul utilizarii si rezultate perfecte in orice colt al casei tale.

Beneficiezi de garantie extinsa de 3 ani! Pentru ca tu sa te convingi de eficienta, calitatea si confortul in ultilizare al aspiratoarelor, Rowenta iti ofera o garantie extinsa, care certifica performantele produselor sale.  Astfel, la achizitionarea pana pe 31 decembrie 2015 a unui aspirator participant la campanie – din gama Silence Force, Air, Ergo Force Cyclonic sau X-Trem Power – beneficiezi de 5 ani garantie*.

*2 ani garantie internationala Rowenta + 3 ani service extins

** Garantia extinsa de 3 ani se aplica numai pe teritoriul Romaniei, exclusiv pentru modelele: RO57xxOA, RO59xxOA/EA, RO64xx, RO83xx, RH8xxx, RO67xxEA si RO62xx. Garantia extinsa se acorda pe baza facturii de achizitie si a certificatului de garantie international.

Mai multe detalii si regulamentul campaniei pe www.extendedservice.rowenta.com

 

 

 

Related posts

Open call pentru artiști la cea de-a doua ediție a proiectului NeoNlitic

Adina Meyers

HOROSCOP 16 decembrie. Capricornii avansează pe scara social

Adina Meyers

CONCURS: Curățenia de primăvară cu… ASEVI!

Adina Meyers