LifeStyle

3 moduri prin care îți poți salva amintirile

Unul dintre cele mai mari blocaje emoționale împotriva reducerii dezordinii este nostalgia!  

Vrem să ne amintim în continuare de lucrurile grozave care ni s-au întâmplat în timp ce purtam acel pulover. Sau momentul din viața noastră când ne-au plăcut acele farfurii. Așa că ne agățăm de lucruri de care nu mai avem nevoie. Dar ghicește ce? Nu aveți nevoie de articolele reale pentru a vă păstra acele amintiri minunate. Încercați aceste idei. 

Salvați unul sau două elemente pentru a reprezenta o perioadă sau un eveniment 

Dacă nu reușiți să scăpați de TOATE hainele bebelușului sau de caietele de la facultate, încercați să salvați doar câteva. Alegeți una care are o memorie puternic atașată sau câteva piese din epoci diferite, astfel încât să puteți vedea modificările în timp. Lasă-i să reprezinte întreaga grămadă. 

Surprinde momentele în fotografii 

Fotografiile sunt gratuite, ușor de stocat digital și le puteți afișa în atât de multe moduri. Aveți deja obiceiul de a face o fotografie atunci când doriți să vă amintiți o persoană sau o activitate. Încercați asta și atunci când doriți să vă amintiți și un articol. Nu vă veți simți atât de vulnerabili în a vă lăsa să meargă lucrurile fizice dacă acestea sunt în mod constant documentate pentru posteritate. 

Transformă-l în altceva 

Pătura omniprezentă realizată din tricouri este o modalitate excelentă de a te salva de supraîncărcarea de stocare, dar nu este singura opțiune.  

Luați în considerare toate modurile în care ați putea reface obiectele neutilizate. Încercați să încadrați ceva pe care doriți să îl salvați sau găsiți o modalitate creativă de a-l transforma într-un alt tip de proiect de artă. Astfel vă puteți afișa amintirile, mai degrabă decât să le stocați în dulap. 

 

Articole similare

5 idei de cadouri pe care femeile le adoră

Redactia

Grand Prix Nova anunţă selecţia participanţilor la cea de-a şasea ediţie a Festivalului

Redactia

Beneficiile consumului de cartofi mov: leguma anti-cancer

Redactia