LifeStyle

Folosește farfurii de unica folosință de la snick-ambalaje.com în locul ambalajelor de plastic 

Știm cu toții că resursele planetei nu sunt inepuizabile și că trebuie să păstrăm echilibrul natural pe cât posibil. Produsele din plastic pentru servirea mâncării au fost interzise și mai apoi retrase de pe piața de profil, mai ales din industria alimentară, mare consumatoare de acest tip de produse. 

De fapt, această campanie se adresează cu precădere persoanelor și afacerilor care activează cu precădere în industria HoReCa, deoarece aici erau printre cei mai mari consumuri de acest tip de ambalaje. Care este alternativa sănătoasă, aflați din articolul de mai jos.

Farfurii practice, de unică folosință, din carton 

Firma Snick Ambalaje face parte dintre acele firme care și-au propus să vină cu soluții inteligente pe piața de profil. Astfel, propune spre comercializare farfurii de unica folosinta din carton, mult mai practice și care sunt prietenoase cu mediul. Deoarece sunt confecționate din trestie de zahăr se vor descompune rapid și nu vor afecta mediul înconjurător. În plus, se potrivesc foarte bine conceptului de catering și street food, aflat în continuă expansiune. 

Farfuriile de unică folosință din carton rezistă la variații de temperatură cuprinse între minus 18 și plus 150 de grade Celsius, pot fi introduse în cuptorul cu microunde și, de asemenea, pot fi folosite la diverse evenimente nepretențioase. 

Sunt livrate cu capac separat sau fără, după preferințe, în trei tipuri de forme: pătrată, rotundă sau ovală. Pot fi comandate pe site-ul oficial Snick Ambalaje

Conceptul kraft natur, inovația echipei de la Snick Ambalaje 

În dorința de a veni în ajutorul firmelor care se ocupă de livrarea sau servirea anumitor tipuri de alimente, echipa de la Snick Ambalaje propune pe piața de profil conceptul alb din hârtie și carton pentru catering și street food. Aceste ambalaje sunt confecționate din hârtie kraft albit sau din carton duplex. Sortimentele sunt variate și eco-friendly în același timp. Enumerăm aici pahare, tăvițe, farfurii, caserole, boluri capace, sacoșe și cutii. 

Toate aceste produse pot fi comandate inițial și ca mostre gratuite, pentru a putea fi testate. Ele rezistă la variații mari de temperatură și pot fi folosite și în cuptorul cu microunde. 

Vorbim mai apoi și de conceptul kraft natur, inovație a echipei de la Snick Ambalaje care se referă la fabricarea unor ambalaje din materiale eco-friendly. Fie că se folosește bambusul, lemnul sau carbonul, ambalajele au un aspect plăcut și sunt rezistente la transport. Sunt comercializate în culorile bej, transparent sau maro.  

Ambalaje diverse, cu o gamă largă de întrebuințări 

Când vorbim de industria HoReCa avem în vedere diversitatea de articole prezentă nu doar la livrarea diferitelor tipuri de mâncare dar și la servirea lor. Așadar, pentru pizzerii sau rotiserii, cofetării și hoteluri sau restaurante, cererea de produse de unică folosință s-a mărit din cauza fluxului crescut de clienți. În acest sens ambalajele livrate de Snick Ambalaje reușesc să se potrivească tuturor clienților săi prin diversitate. 

Livrarea se face rapid, în cel mult două zile iar comenzile mai mari de 499,80 beneficiază de transport gratuit. 

Mai multe detalii despre produse pe pagina oficială snick-ambalaje.com. 

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

Related posts

Roca invita arhitectii sa reinventeze baile Bibliotecii Centrale Universitare

Adina Meyers

Lansare expoziție Fusion Arts by Noblesse Interiors

Adina Meyers

(P) Handsome Monk, o nouă cafenea concept, cu un brew coffee bar integrat

Adina Meyers