LifeStyle

Europharm Distributie construieste viitorul familiilor

Radauti, 15 octombrie 2009 – Angajatii Europharm Distributie lucreaza astazi si mâine pe santierul Habitat for Humanity din Radauti în cadrul proiectului de voluntariat “Construim împreuna pentru o viata sanatoasa”, demarat în acest an.

O echipa de 30 de voluntari din partea Europharm Distributie construiesc timp de doua zile pentru comunitatea din Radauti. Voluntarii, împreuna cu familiile care locuiesc în conditii saracacioase, vor construi si monta peretii si acoperisul unei locuinte.

 Una dintre familiile beneficiare ale acestui program este familia Bejan. „Sunt foarte bucuros ca vom avea pentru prima oara casa noastra, deoarece locuim cu chirie într-un fost atelier mecanic unde nu avem curent electric iar apa pentru mâncare si pentru spalat o luam mereu de la fântâna vecinilor. Astfel locuim cu trei copii si pentru ca avem venituri mici, nu ne-am permis niciodata ceva decent”, declara domnul Sorin Bejan.

În acest proiect fiecare are ceva de câstigat: familia Bejan va beneficia de un nou început iar fiecare membru al Europharm Distributie poate sa se implice în viata comunitatii. Este o oportunitate pentru noi sa lucram 

într-o companie care îsi propune sa dea înapoi societatii o parte din beneficiile pe care le obtine si sa dezvolte în rândurile echipei spiritul de voluntariat si într-ajutorare. Prin implicarea fiecaruia dintre noi putem sa contribuim la formarea unei comunitati mai puternice si mai sanatoase”, spune doamna Margareta Mares, Director General Europharm Distributie.

 Pâna la finalul anului 2010, toti angajatii Europharm Distributie vor voluntaria aproximativ 6 000 de ore pe santierele Habitat din toata tara, la constructia de case pentru familiile defavorizate.

În plus, compania va acoperi costurile de constructie pentru mai multe case ce vor fi ridicate în 10 judete ale tarii, pâna în toamna anului viitor.

Related posts

83 de proiecte inscrise in competitia Urbaniada

Adina Meyers

Cum sa iti alegi stilistul: 7 trasaturi pe care trebuie sa le aiba un hairstylist bun

Adina Meyers

Preparate super cremoase cu Tehnologia Powelix

Adina Meyers