LifeStyle

Ferestre pentru case pasive: profine prezinta noul sistem de 88 mm la Fensterbau Frontale 2016

Cel mai mare expozant de la Fensterbau Frontale 2016, targul de renume mondial in domeniul constructiilor pentru ferestre, usi si fatade, profine Group va prezenta noul sistem de calitate superioara de 88 mm pentru case pasive. Targul va avea loc anul acesta intre 16 si 19 martie in Nuernberg, Germania.

Furnizor de sisteme de profile PVC al marcilor KBE, Koemmerling si Trocal, profine se asteapta din nou ca peste 4.000 de parteneri din intreaga lume sa isi faca aparitia la standul sau de prezentare din Halle 7.

Prin prezentarea evolutiilor semnificative si inovatoare in cadrul expozitiei de la Nuernberg societatea isi va atinge scopul de a ocupa primul loc in domeniu la capitolul inovatii.

Sistemul de calitate superioara de 88 mm ofera solutii care sunt standard pentru casele pasive

Atentia este centrata pe prezentarea noilor sisteme de calitate superioara de 88 mm pe care societatea isi propune sa le foloseasca pentru a recrea succesul dobandit cu Sistemul 76 lansat cu doi ani in urma.

Ca si in cazul Sistemului 76 pentru segmentele de piata de mare volum, noul sistem de calitate superioara a fost dezvoltat in baza unei platforme comune tuturor celor trei marci. Incepand cu iulie 2016, sistemul va sta la dispozitia tuturor producatorilor sub denumirea KBE 88, Koemmerling 88 si Trocal 88, inlocuind astfel cele 3 sisteme independente de 88 mm existente.

Legatura principala dintre cele doua platforme cu adancimi constructive de 76 mm si de 88 mm este asigurata de nivelul extrem de ridicat al compatibilitatii sistemului – prin utilizarea aceluiasi tip de otel, garnituri, baghete de vitraj, profile de imbinare folosind tehnologiile actualizate profine. Acest lucru va contribui la cresterea eficientei productiei in cazul fabricantilor de ferestre si la reducerea costurilor de achizitie si de depozitare.

Asemanator Sistemului 76, noul sistem 88 de calitate superioara este un sistem end-to-end extins cu aproximativ douazeci de geometrii principale, dezvoltate cu scopul de a impune noi standarde.

Valori ce redefinesc izolatie termica

Avand sapte camere si grad ridicat de izolatie termica, pana si versiunea standard a sistemului 88 prezinta o valoare a Uf de 0,95 W/(m²K), indeplinind in acest fel cerintele caselor pasive. Aceste valori ale izolatiei termice pot inregistra cresteri cu ajutorul izolatiilor suplimentare sau al profilelor proEnergyTec umplute cu spuma.

Mai mult decat atat, sistemul are o stabilitate extraordinara pentru zone vitrate extrem de mari. Pe langa castigul de lumina naturala, un alt avantaj este constituit de posibilitatea de a realiza proiecte de ferestre cu marimi generoase si cu o arhitectura unica.

Prezentarea sistemului 76 mm si posibilitatile de abordare

In cadrul expozitiei, profine prezinta nu numai noul sistem de 88 mm, dar si sistemul de succes de 76 mm precum si posibilitati de abordare ale acestuia din urma, inclusiv profile speciale pentru numeroase piete din strainatate. Acest sistem reprezentativ de 76 mm si-a asigurat deja un loc important pe segmentul pietei standard.

In ciuda complexitatii reduse, sistemul prezinta un nivel ridicat de versatilitate a componentelor, motiv pentru care o mare parte dintre clientii profine au ales deja sa foloseasca acest sistem.

Totodata, profine inregistreaza cresteri incurajatoare si in cazul noilor linii de productie de profile. O dovada incontestabila a calitatii superioare este reprezentata de numarul ridicat de noi clienti pe care societatea i-a atras prin intermediul Sistemului 76.

PremiDoor 76 – noul sistem de usi cu ridicare/glisare, care doboara bariere

Ca urmare a modificarilor efectuate in cazul platformei noului sistem de 76 mm, profine va prezenta usa cu sistem de ridicare/glisare,“PremiDoor 76”, o varianta alternativa imbunatatita a vechiului sistem “PremiDoor 70”.

Disponibila incepand cu vara anului 2016, aceasta noua evolutie consta dintr-un sistem integrat care dispune de un sistem de profile cu cinci camere perfectionat pana la cele mai mici detalii, un sistem a carui adancime de instalare de numai 179 mm reprezinta cea mai buna varianta pentru renovari, precum si pentru vitrare cu grosime pana la 48 mm.

Trecerea luminii este asigurata prin intermediul unor zone vizibile inguste – 65 mm la toc, 100 mm la cercevea si 103 mm in zona centrala de inchidere.

Pana si versiunea standard PremiDoor 76 prezinta o valoare a Uf de 1,4 W/(m²K), printre cele mai bune pentru usi cu sistem de ridicare/glisare.

Gama standard include si un sistem de praguri cu inaltime mica. Sistemul poate fi livrat si in varianta cu placare din aluminiu. „Modelul de lux” beneficiaza de un toc cu zona vizibila extrem de ingusta de 40 mm.

Va fi din nou prezentat sistemul “PremiDoor 88”, o usa cu sistem de ridicare/glisare cu 88 mm adancime constructiva si profil de toc si cercevea cu cinci camere, cu montaj in acelasi plan, caracterizat de o valoare remarcabila a izolatiei termice de Uf = 1,2–1,3 W/(m²K).

AluClip Zero: Placare inovatoare cu aluminiu pentru sistemul 76

“AluClip Zero” o varianta de proiectare care este unica pe piata si care deja a fost probata si testata intr-o varietate de proiecte de constructie.

Pentru profilele ferestrei sunt disponibile doua tipuri de acoperire diferite: una coplanara cu suprafata de vitraj la acelasi nivel, si o a doua cu o un aspect clasica de lemn-aluminiu, si la acelasi nivel al sticlei ca si la vitrajul fix.

Varianta de usa rezidentiala este conceputa pentru o infatisare de montaj complet incorporat, iar trasaturile sale tehnice principale cuprind o placare cu elemente de fixare „flotante”. Deformarea din cauza caldurii este astfel eliminata. Pentru acest produs compatibilitatea se bucura de asemenea de prioritate ridicata: pot fi utilizate toate accesoriile sistemului 76 mm.

Diversitate practic nelimitata a suprafetelor profilelor

profine se va concentra de asemenea pe prezentarea mai multor solutii de culoare, laminare si placare cu aluminiu.

Produsul “proCoverTec” – o tehnologie avansata pentru suprafetele de profil este unica pe piata si ofera demonstratia durabila a puterii de inovare profine.

Suprafata acoperita cu un material lichid sintetic inovator, ofera o contributie importanta valorii adaugate prin furnizarea de profile cu protectie eficienta si permanenta impotriva factorilor externi.

Programul de produse si acessorii al Departamentului de Semifabricate

Produsele Departamentului de Semifabricate vor fi prezentate ca si componente integrante ale exponatelor de ferestre si usi profine. Acestea sunt: sistemul de rulouri “VariNova”, precum si sistemul individual de inchidere "Naxos”.

Prezentarile produselor la expozitie vor fi completate cu o gama larga de articole auxiliare si multe alte produse ale Departamentului de Semifabricate, incluzand profile de constructie si sisteme precum sistemul de porti si garduri “KomaTerra Scala”, avand o pergola ca exponat si o multime de produse din gama placilor PVC-U pentru diverse intrebuintari la case si la ferestre.

Kommerling + Fenster-Profis” cu propria sa prezentare

In spatiul propriu de prezentare,clubul partenerilor “Kommerling + Fenster-Profis”, o asociatie de fabricanti de ferestre fondata in urma cu mai bine de douazeci de ani, isi va expune gama larga de activitati promotionale comerciale. Obiectivul aici este de a sprijini societatile partenere in activitatile acestora de promovare si comercializare – in special cu privire la numarul in crestere de furnizori ieftini din Germania si de pretutindeni.

Dr. Peter Mrosik: „Asteptam cu nerabdare o prezenta de succes la expozitie”

Dr. Peter Mrosik, proprietar si Director General al profine Group, debordeaza de incredere in perioada de asteptare dinaintea expozitiei de renume mondial: „Dupa ce sistemul nostru de calitate superioara de 88 mm a acoperit si ultima bresa din portofoliul nostru de sisteme concepute pentru a raspunde cerintelor pietei, suntem pe drumul cel bun spre redefinirea profine in privinta produselor puternice si a serviciilor excelente. Prin urmare suntem intr-o postura extraordinara in privinta viitorului si ne asteptam la o prezenta la expozitie cu succes cert.”

 

 

 

Related posts

Mananca greceste la… Bucuresti

Adina Meyers

Nurofen pentru copii

Adina Meyers

Cum sa iti hidratezi tenul ca sa nu imbatraneasca

Adina Meyers