LifeStyle

Fiskars QuikFit™ te invita la curatenia de toamna

Castigator al premiului pentru design reddot, sistemul cu capete interschimbabile Fiskars QuikFit™ continua sa se extinda cu unelte noi – maturi pentru gradina si alei sau curatatorul de jgheaburi, sunt unelte pregatite pentru curatenia de toamna. In plus, in ianuarie 2013 vor fi introduse grebla pentru flori, foarfeca pentru taiat la inaltime si noul maner Fiskars QuikFit™, regandit la o dimensiune mai practica, de 24 cm, special pentru utilizarea capetelor de plantatoare. 

Matura de curte Fiskars QuikFit™ (cod 135532)

Perii maturii de curte sunt ideali pentru curatarea zonelor pavate si a scarilor sau pentru indepartarea zapezii cu usurinta. Fixata la coada QuikFit™ asigura un maturat usor, fara efort iar perii Fiskars PowerClean™ – mai grosi pe marginea din fata  si mai subtiri, de culoarea teracotei, pe marginea din spate – ofera un periaj puternic.  

Matura pentru alei Fiskars QuikFit™ (cod 135533)

Perii moi si scurti ai maturii pentru alei o fac perfecta pentru suprafetele de lemn si pentru suprafetele pretentioase. Matura are un design special care aduna praful si diferite resturi. Fixata  la coada QuikFit™, permite o miscare ergonomica si usoara. 

Matura Fiskars QuikFit™ (cod 135534)

Perii rezistenti de lungime medie ai acestei maturi au fost special conceputi pentru a inlatura frunzele, nisipul sau apa de pe suprafete neregulate.

Conectarea la coada Fiskars QuikFit™ asigura o miscare dreapta, dintr-o parte in alta, astfel incat efortul este redus semnificativ. 

Toate capetele de maturi din gama Fiskars QuikFit™ au o bara de protectie care apara suprafetele de lovituri. Conectati si schimbati cu usurinta cele trei noi capete de maturi prin sistemul ”click” al cozii Fiskars QuikFit™.       

Foarfeca pentru taiat la inaltime Fiskars QuikFit™ (cod 136525)

Nou pentru 2013, foarfeca pentru taiat la inatime Fiskars QuikFit™ este un bun partener pentru tuns copacii.

Folosind noua extensie a gamei, gradinarii pot atinge intaltimi de pana la 5 m cu coada lunga Fiskars QuikFit™ si de pana la 2,5 m utilizand coada telescopica medie, avand in tot acest timp o pozitie sigura pe sol.

Folosind extensia cu mecanismul PowerReelTM, gradinarii pot obtine o putere mai mare de taiere reusind sa taie cu usurinta chiar si crengi de pana la 32 mm in diametru.

Extensia permite ca taierea sa se faca din fata crengii astel incat unghiul de 26° asigura o mai buna manevrabilitate.

Noul curatator de jgheaburi Fiskars QuikFit™ (cod  135542)

Nou in gama QuikFitTM, curatatorul de jgheaburi, impreuna cu coada telescopica Fiskars QuikFitTM  (extensibila pana la cinci metri) permit un control sigur de la sol atunci cand curatati jgheaburile. 

Reglarea flexibila permite ca ambele capete sa fie pozitionate in unghiul optim, astfel incat utilizatorul sa se afle la o distanta convenabila fata de jgheab.

Actiune dubla: indeparteaza murdaria densa cu ajutorul racletei in timp ce peria rotunjita elimina resturile si curata foarte bine marginile laterale ale jgheabului.

Grebla pentru flori Fiskars QuikFit™ (cod 135552)

Noutate pentru 2013, grebla pentru flori are 7 dinti flexibili, ideali pentru greblatul in paturi de flori, sub tufisuri si in locuri inguste pentru curatarea buruienilor, adunat iarba sau frunze uscate.

Dimensiunea pratica o face usor de transportat atunci cand va deplasati spre alte gradini. Este ideala pentru utilizare cu manerele mici si medii  Fiskars QuikFit™.

La un ”click” distanta de o gama intreaga de oportunitati.

Noile capete Fiskars QuikFit™ pot fi schimbate usor si rapid cu ajutorul mecanismului inovator. Sistemul ingenious permite conectarea cu usurinta a unei game intregi de capete la o coada, oferind astfel si o varianta eficienta de depozitare. Folosind  sistemul de conectare a capetelor Fiskars QuikFit™, gradinarii vor putea sa isi indeplineasca activitatea rapid si simplu, sezon dupa sezon, pastrand magazia curata si ordonata.  

Reinventarea gradinaritului

Gama Fiskars QuikFit™ este un exemplu notabil al aspiratiei companiei de a reinventa experienta gradinaritului cu ajutorul unor materiale si inginerii avansate. Suntem de parere ca toate lucrurile, chiar si cele mai simple pot fi facute mai bine si mai ingenios astfel incat lucrul in gradina sa devina mai simplu, mai usor, mai eficient si pur si simplu mai placut –  asa cum ar trebui sa fie in definitiv gradinaritul. 

Related posts

Iti iubesti casa? Fa-i o asigurare!

Adina Meyers

Karim Rashid la Bucuresti

Adina Meyers

Copiii și seniorii de la Centrul Generații au acum 3 biblioteci datorită campaniei Daruiește o lume de basm

Adina Meyers