Amenajari Interioare

Black Friday: Outlet Design, primul outlet dedicat amenajarilor interioare din Romania

Preturilor deja reduse ale produselor existente in magazinul online pe site-ul companiei li se va adauga un discount suplimentar pe perioada campaniei Black Friday, astfel incat produsele vor avea preturi reduse cu pana la 70%.

Printre produsele care vor beneficia de aceasta reducere suplimentara se numara scaune, veioze, lustre, rame foto si ceasuri. Reducerea este valabila pentru articolele aflate in stoc. Produsele participante vor fi semnalate corespunzator pe site si vor fi anuntate pe pagina de facebook a companiei, www.facebook.com/outletdesign, pe celelalte canale social media si prin newsletter.

Si pentru ca alegerea decoratiunilor trebuie facuta cu grija, Outlet Design transforma Black Friday in Black Weekend, ceea ce inseamna ca potentialii clienti au la dispozitie trei zile pentru a comanda produsele dorite la preturi speciale. Outlet Design da startul maratonului de reduceri vineri, 23 noiembrie 2012 la ora 00:00 si il incheie duminica, 25 noiembrie 2012 la ora 23:59. 

Related posts

Cabana fermecătoare din sudul Angliei care poate fi închiriată

Oana Voicu

Apartament superb în Paris, cu vedere spre Turnul Eiffel

Adina Meyers

Casa de langa apa

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe