Calatorii LifeStyle

Cât costă o noapte de cazare în hotelurile din România?

Turiștii români care își doresc să călătorească în România în perioada următoare, vor plăti, în funcție de tipul de cazare ales, între 90 lei și 350 lei pentru o noapte de cazare, pentru două persoane, cu mic dejun inclus.

Prețul mediu al unei camere în România este de 250 de lei/noapte, potrivit unui studiu realizat de platforma de rezervări Traveminit.

Astfel, prețul mediu pentru o vacanță de cuplu ce include 3 nopți de cazare este de 734 lei, iar pentru o familie formată din 2 adulți și 2 copii, acesta ajunge la 1.000 lei.

Cele mai ieftine opțiuni sunt pensiunile din stațiunile agroturistice, unde prețul unei nopți de cazare este de aproximativ 150 lei pentru două persoane, cu mic dejun inclus.

Cele mai scumpe opțiuni sunt hotelurile de 5 stele de pe litoral, unde prețul depășește 350 lei / noapte pentru două persoane.

Principala facilitate căutată de turiști este flexibilitatea anulării rezervării și posibilitatea de a rezerva fără a plăti un avans.

Related posts

Ai nevoie de un motiv pentru a darui un buchet de flori? Noi iti oferim 5!

Adina Meyers

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în luna martie

Bianca Ion

Pentru copii: Periuta electrica de dinti – Sonicare for Kids de la Philips

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe