·         Designul optim al tiglelor Novatik si greutatea redusa a acestora garanteaza functionalitatea in deplina siguranta a acoperisului

·         Capacitatea maxima de productie de tigla Novatik este de 1.000.000 de mp/an 

“Dupa anul 2008 am luat o decizie strategica si anume sa incepem productia. A fost o decizie grea, mai ales avand in vedere contextul economic, dar care cu fiecare zi ce trece se dovedeste a fi extrem de inspirata. Am devenit producatori de jgheaburi si burlane Novatik, iar din iunie 2012 producem si tigla metalica in panouri mici Novatik. Este un produs cu performante deosebite cu ajutorul caruia ne dorim sa intram si pe alte segmente de piata care pana acum nu au fost in targetul nostru. Ca si in cazul altor produse din portofoliul nostru, ne asumam rolul de a educa in speranta ca in viitor vom crea o piata al carei nume va fi “tigla tip Novatik”.  Am decis sa ne completam portofoliul asa incat sa putem pune la dispozitia clientului un sistem performant de invelitori produs 100% in Romania.” declara Dan Mircescu, Director General Final Distribution.

Novatik este o tigla metalica in panouri mici produsa dintr-un otel stabil si rezistent. Otelul cu acoperirea Colofer® (finisaj mat rugos, 30 microni) – marca inregistrata a Voest Alpine – are grosimea de 0,5 mm si acoperirea de ZnMg de 120 grame pe ambele fete. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune. Protectia nu este limitata doar la suprafata foii, ci actioneaza de asemenea si asupra marginilor de taiere si a gaurilor. Protectia oferita de acoperirea de ZnMg asigura un inalt grad de rezistenta la coroziune si performante superioare fata de otelul galvanizat  in diferite climate de exploatare. In conditiile unui montaj corect tigla Novatik are o garantie de 30 de ani asa incat beneficiarul sa se poata bucura de un acoperis sigur, solid, cu o estetica deosebita, pentru o lunga perioada de timp.

Sistemul de invelitori Novatik – produs in Romania, prezinta o serie de avantaje care il recomanda atat pentru constructii noi cat si pentru renovari. Designul tiglei Novatik a fost creat astfel incat sa asigure aspectul unei tigle ceramice, dar intr-o forma originala.

Dimensiunile au fos alese special pentru a crea o serie de avantaje:

· manipulare si depozitare facila;
· greutate mica (tradusa prin economii la constructia structurii de rezistenta a casei);
· montaj facil (sistemul de fixare in plan orizontal si suprapunerile perfecte ale modulelor faciliteaza montajul si reduce timpul de instalare);
· diminuarea pierderilor tehnologice in special la acoperisurile cu o arhitectura complexa.

“Pe termen mediu, unul dintre principalele noastre obiective il constituie continuarea efortului de a inova, si de a ne customiza permanent produsele si serviciile in conformitate cu nevoile clientilor nostri. Vom continua sa investim in brandul nostru Novatik prin eficientizarea liniilor de productie, prin extinderea gamei de culori si prin ridicarea standardelor in ceea ce priveste productia de tigla metalica.” declara Dan Mircescu, Director General Final Distribution.

Sistemul de invelitori Novatik este disponibil in reteaua nationala de peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis.

Pentru anul 2012, compania işi propune o creştere a cifrei de afaceri de peste 16% faţa de anul trecut, mizand pe o creştere consistenta a vanzarilor brandului Novatik, dar si pe un plus in volumele de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Gerard si folii anticondens DELTA. Pana la sfarsitul anului, compania estimeaza un volum de vanzari de peste100.000 de mp de tigla Novatik.   

Related posts

Primii locatari se muta in complexul Rasarit de Soare

Adina Meyers

Noua generatie de ferestre de mansarda VELUX – ideale pentru toate bugetele si dorintele

Adina Meyers

Finisaje deosebite din caramida

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe