Cele mai mari pierderi de caldura la o casa se inregistreaza la nivelul acoperisului, o atentie deosebita trebuie deci acordata atat alegerii unei solutii corespunzatoare pentru invelitoare cat si termoizolarii acoperisului.

O solutie foarte buna este cea a tiglelor ceramice cu format mare, XXL, pe care TONDACH®   Romania le pune la dispozitie intr-o gama larga de tipuri, pentru orice fel de casa. Unul dintre cele mai importante aspecte este faptul ca un acoperis ceramic  de acest fel sustine intr-un mod natural un climat interior echilibrat pe parcursul intregului an, respingand caldura in timpul verii si retinand-o iarna, reprezentand astfel o solutie optima pentru casele eficiente energetic.

Constructia Casei e4, aflata langa Bucuresti, in localitatea Corbeanca, a demarat in iunie 2014,  si  a beneficiat de consultanta oferita de specialistii Wienerberger. Casa a fost finalizata in 12 luni, fiind prima de acest fel din sud-estul Europei.

Proiectul este un excelent studiu de caz pentru toti cei interesati sa-si construiasca o casa in viitorul apropiat si arata ca o casa performanta energetic poate fi realizata doar printr-o proiectare riguroasa si prin utilizarea unor materiale de constructii de o calitate ridicata.

In ceea ce priveste acoperisul Casei e4, dat fiind cele expuse, materialul ales a fost tigla ceramica cu format mare, si anume Twist antracit, solutie moderna si durabila propusa de Tondach Romania.

Acoperisul realizat a reprezentat un sistem complet care se potriveste perfect cu cel al structurii de rezistenta a Casei e4 din caramida Porotherm, in care un accent deosebit a fost pus pe termoizolare si accesoriile de protectie si siguranta, mai ales datorita existentei mansardei.

Casa e4 din caramida de la Wienerberger este astfel, mai presus de toate, caminul unei familii pentru care emotia si sanatatea sunt cuvinte cheie, iar expertiza specialistilor TONDACH®  garanteaza durabilitatea si eficienta acoperisului, parte dintr-un concept arhitectural modern si un climat interior placut. Mai multe detalii pe www.casae4.ro

Related posts

Un acoperiș perfect funcțional și estetic

Adina Meyers

Kit supraveghere video Hikvision pentru monitorizarea unui restaurant

Adina Meyers

PIATRAONLINE inaugurează Pavilionul Expozițional, cel mai mare spațiu exterior din România dedicat pietrei naturale, cu o investiție de peste 200.000 Euro

Adina Meyers