LifeStyle

Dozare inteligenta si design premium: noua masina de spalat rufe HomeProfessional cu sistem i-DOS® de la Bosch

Performanta la superlativ

Sistemul inteligent de dozare automata a detergentului i-DOS® de la Bosch, introdus in urma cu un an la masina de spalat rufe Logixx8 a fost primit cu bratele deschise de catre clientii români. Sistemul i-DOS® este raspunsul specialistilor Bosch  la o intrebare care isi astepta un raspuns de prea mult timp: ’’Cum pot obtine cele mai bune rezultate la spalare, astfel incât detergentul sa fie dozat optim, consumul de apa si electricitate sa fie cât mai redus si, in acelasi timp,  sa previn orice iritatie a pielii datorata urmelor de detergent?’’ Cu ajutorul sistemului i-DOS® cantitatea de detergent lichid necesara spalarii este preluata dintr-un compartiment special. Acest sistem este  superior altora deoarece dozarea automata a detergentului este masurata la ordinul mililitrilor. Mai mult, i-DOS distribuie automat si precis balsamul de rufe. Cantitatea detergentului este dozata automat, in functie de incarcare, tipul si gradul de murdarie al rufelor si duritatea apei. Capacitatea compartimentelor i-DOS® asigura cantitatea necesara de detergent si balsam pentru aproximativ 20 de spalari, nivelul de umplere fiind indicat in permanenta. In cazuri speciale, dozarea poate fi facuta si manual, in compartimentul special, de exemplu folosind detergentul pudra traditional sau inalbitori.

Aspect si senzatie „Premium”

Ca membru al familiei HomeProfessional, masina de spalat rufe i-DOS® de la Bosch este acum si mai atractiva: designul rafinat si functional, asigura utilizarea usoara a sistemului i-DOS®. Compartimentele de dozare sunt identificate printr-un nou set de pictograme, iar ledurile indica precis ce compartimente contin detergent lichid sau balsam de rufe. Cantitatile de detergent dozate sunt afisate, iar  umplerea compartimentelor pentru detergent se face acum mult mai usor cu ajutorul designului intuitiv. Tastele estetice, displayul TFT cu rezolutie mare si text clar si usa deosebita dau masinii de spalat rufe un aspect fin. Selectorul rotativ reprezinta o caracteristica noua care foloseste leduri pentru a afisa programul selectat, oferind o senzatie de confort. Designul plat permite o privire de ansamblu ideala pentru modul de operare al aparatului, iar comutatorul principal din centru dispune de un mod Auto Power Off pentru oprirea automata a masinii dupa o perioada de timp specificata.

Flexibil si economic

Pe lânga sistemul inteligent i-DOS®, noul model dispune, de asemenea, de optiunea VarioPerfect, care permite alegerea intre o spalare deosebit de rapida  – SpeedPerfect – sau foarte economica – EcoPerfect – pentru aproape orice program. In plus, motorul EcoSilence Drive™ fara perii, pentru care Bosch ofera o garantie de 10 ani, este deosebit de robust, dezvolta cicluri de centrifugare lungi si ofera per ansamblu o performanta mai buna in procesul de spalare.

Pentru cei care nu doresc sa faca compromisuri in ceea ce priveste designul, eficienta, confortul si functionalitatea si isi doresc dozarea corecta a detergentului in orice situatie, masina HomeProfessional cu sistem i-DOS® de la Bosch este solutia corecta.

Related posts

Efterklang – The Ghost of Piramida, la Carturesti Verona

Adina Meyers

(P) KLUDI aduce noutati de exceptie la targul ISH de la Frankfurt

Adina Meyers

Finalistii Electrolux Design Lab prezinta conceptele care stimuleaza simturile

Adina Meyers