LifeStyle

Programul In Culise 26 Iulie – 1 August

VINERI,  26 Iulie

Ora 20:00

A TRUE NICE FUCKIN’ LOVE STORY

Dupa Stefan Caraman

Cu: Stefan Nistor, Ioana Chelmus, Stefania Antonescu

Regia: Cristian Bajora

Durata: 1h15

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

„La dracu’ cu barbatii!” – povestea aceasta este despre filmul pasional prin care au trecut Maude si Maddy sau Maddy si Maude. Sau oricare dintre voi. Pasiunea se naste instant, e nevoie numai de cateva secunde si focul este aprins. Cea mai buna metoda de a trece peste finalul trist al unei mari iubiri este sa-ti gasesti pacea si linistea intr-o alta iubire. Proaspata, pura, inocenta. Pana cand focul pasiunii devine, din nou, mistuitor.. iar generozitatea se transforma in egoism, dragostea in gelozie si iubirea in ura. Si atunci iti dai seama ca iubirea parca nu-i facuta pentru oameni..

SAMBATA, 27 Iulie 

Ora 21:00

STAND UP COMEDY si VENTRILOCIE
Cu: Cristian Dumitru, Cata Dum, Crina Zvoboda

Invitati speciali: Bunicuta Sexy, Romeo si Fernando

Sambata, 27 Iulie, incepand cu ora 21:00 In Culise Teatru Pub ti-a pregatit o surpriza de proportii. Vino sa vezi cel mai tare spectacol al verii ( de fapt, doua spectacole intr-unul singur).

Vino sa te distrezi alaturi de Crina Zvoboda pe care ai vazut-o la Romanii au Talent, Cristian Dumitru,Cata Dum si invitatii lor: Bunica Julieta, Romeo si Fernando. Iti promitem de pe acum ca vei rade cu gura pana la urechi. Avem bere rece si glume de vara. Nu uitati sa va rezervati din timp un loc.

Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta! 

DUMINICA 28 IULIE 

LUNI, 29 Iulie

Ora 20:00

TREI PIESE SCURTE FARA SEX (tragicomedie 18+)

Texte: Rodrigo Garcia – Lucru; Theo Herghelegiu – O seara cu BG; Aldo Nicolaj – Actorul

Cu: Ionut Iftimiciuc, Alexandru Minculescu, Alex Vlad

Regia: Cristian Bajora

Durata: 2 h

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

Trei – pentru ca e cu trei actori
Piese – pentru ca sunt texte de teatru
Scrute – pentru ca nu sunt lungi
Fara sex – pentru ca nu sunt despre sex
(desi e greu sa vorbesti sau sa faci ceva timp de 2 ore fara sa amintesti despre asta)

O experienta marca In Culise, un spectacol care foloseste intreg spatiul din
Stefan Mihaileanu 53 – barul, sala de teatru, mansarda, un spectacol despre tine, despre noi, despre viata, despre nimicul din jurul nostru, despre lucrurile frumoase, despre lucruri urate, despre actori, despre desene animate, despre McDonald’s si hamburgeri, despre pistoale si clovni.

Un spectacol greu de suportat pentru orice spectator chinuit de complexe si preconceptii, dar, asa cum spune actorul Ionut Iftimiciuc – Teatrul nu e pentru toata lumea – cu atat mai putin teatrul independent, teatrul care are misiunea de a transmite un mesaj – un strigat.
O tragicomedie – pentru ca vei rade (chiar daca amar) Trei Piese Scurte Fara Sex este un spectacol complet care va aduce publicul spectator in stari si ganduri unice – va problematiza si va explica, va da raspunsuri si va intreba – un produs cultural de certa valoare.
Interzis sub 18 ani – limbaj groaznic.

MARTI, 30 Iulie

Ora 20:00

SPECTATORUL CONDAMNAT LA MOARTE – comedie

De Matei Visniec

Cu: Alexandru Minculescu, Stefan Nistor, Florin Fratila, Paul Alexandru, Maria Popovici, Laura Marin, Ioana Chelmus.

Regia: Cristian Bajora

Durata: 1h30

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei

Pe langa parodierea actului justitiei – haina comica obisnuita in dramele lui Visniec – evidenta inca din primele secvente ale spectacolului, textul lui Matei Visniec are un mesaj aproape strigat, acela de a nu uita ca atunci cand mergem “la teatru” pasim intr-un spatiu al artei, iar persoanele din fata noastra nu sunt niste simpli bufoni angajati sa binedispuna iubitele si odraslele ci …niste artisti care slujesc frumosului.
Fara a vinde surprizele care fac din spectacolul “Spectatorul Condamnat la Moarte” un happening, va spunem ca piesa trece peste orice bariera a conventiei, incepe cu mult inaintea “primului gong” si se termina, asa cum spune Visniec, “in strada”, mult dupa ce reflectoarele deja s-au stins, iar relatia spectator-actor capata dimensiuni nemaiintalnite intr-o sala de teatru obisnuita. 

Textul permite momente lungi de improvizatie ale actorilor – “Dar de unde stiti ca ce spun eu acum nu e decat o improvizatie menita sa-i amageasca pe toti cei din jur?” si cu siguranta fiecare reprezentatie este diferita datorita numarului imens de variabile. Care va fi sentinta???

MIERCURI, 31 Iulie

Ora 20:00

IMAGINEAZA-TI CA ESTI DUMNEZEU – comedie

Dupa texte de Matei Visniec
Cu: Stefan Nistor, Florin Fratila. Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Ioana Chelmus, Ionut Iftimiciuc
R: Cristian Bajora
Durata: 1h30

Pret bilet: 30 lei (pret unic)

Primul spectacol produs si montat in spiritul si urmarind misiunea Teatrului In Culise, avand in distributie actori tineri, foarte inzestrati si curajosi, folosindu-se de imensul atu al textelor lui Matei Visniec, Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu propune o altfel de experienta pentru spectatori. Acestia vor putea vedea un teatru sincer, fara prea multa scenotehnica, dar cu siguranta socant si intrigant.
Spectacolul vorbeste despre iubire, despre absurdul din vietile noastre, despre fuga continua spre ceva despre care de multe ori nu avem foarte multe informatii, despre Romania, despre teatru, si reuseste sa atinga si sa loveasca, fara sa plictiseasca niciun moment, prejudecati si idei periculos de amintit.

JOI, 1 August

ORA 20:00

SCRISORI CATRE RITA – THE SHOW – comedie erotica

Dupa Stefan Caraman

Cu: Stefan Nistor, Maria Popovici

Regia Cristian Bajora

Durata: 1h

Pret bilet: 30 lei (pret unic)

In urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori catre Rita intre lunile martie si septembrie 2012, Nic Labis si Rita iau iarasi forme umane, de data aceasta intr-un show unic de 1h si 30 minute., in stagiunea 2012-2013 a Teatrului In Culise.

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fara scrupule, fara rusine, fara perdea, un show in care iti vei regasi cele mai ascunse fantezii si ganduri, Scrisori catre Rita – The Show este un spectacol erotic, datorita minunatei prezente nud a Mariei Popovici, o comedie absoluta gratie lui Stefan Nistor care interpreteaza si povesteste cu sinceritate si lejeritate, cateodata filosofic si metafizic multumita excentricitatii lui Stefan Caraman si o experienta cultural speciala pentru care trebuie sa multumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scena.

 

 

Related posts

VEKA recomanda profilul de campion de clasa A

Adina Meyers

Top aplicații de mobil în 2020

Adina Meyers

Grecia – primul loc, ca si destinatie favorita a romanilor

Adina Meyers