LifeStyle

Concert caritabil pentru actorul Serban Ionescu

Dupa ce colegii de scena de la TNB au initiat demersuri in sensul stangerii de fonduri pentru actor, a venit randul oamenilor din lumea muzicii sa-l sprijine in lupta sa cu problemele de sanatate.

„Un actor, un om, un prieten este incercat de soarta. El ne-a daruit o viata intreaga din sufletul sau. Haideti sa-i daruim si noi atat cat putem! Sa facem un gest pentru fiecare zambet si pentru fiecare emotie pe care ne-a transmis-o! Oricui i se poate intampla sa fie muscat de o capusa. Nu putem trece nepasatori peste durerea lui. Multumim pe aceasta cale artistilor care au raspuns cu promptitudine apelului nostru si au acceptat sa cante gratis”, au declarat organizatorii concertului.

In acest moment orice suma este binevenita intrucat tratamentul impotriva bolii lui Serban Ionescu, conform spuselor acestuia, se ridica la zeci de mii de euro lunar. Prin urmare, organizatorii invită toţi oamenii sa se alăture acestei campanii în incercarea de a-i usura situatia marelui actor pentru a-l revedea cat de curand pe scena, dar si pe micile sau marile ecrane.

Pretul unui bilet este de 50 de lei, iar incasarile vor fi donate in totalitate lui Serban Ionescu. In ziua spectacolului vor fi puse in vanzare tricouri cu expresii celebre ale indragitului actor si vor fi amplasate urne speciale in care spectatorii vor putea face donatii. După concert, oamenii pot continua să doneze banii pentru actorul Şerban Ionescu apelând la numerele de telefon: 0900 900 370: 2 euro/apel şi 0900 900 374: 10 euro/apel (linie verde ce va fi activa incepand cu data de 21 Mai).

Partenerii acestei campanii sunt : Ziarul Click!, Asociatia „Sprijin pentru Viata”, „Romania Libera”, Academia Catavencu, Shake Advertising, Romtelecom.

Related posts

Cum să alegi perna potrivită pentru tine

Adina Meyers

Ai copii mici? Află cum poți curăța slime

Adina Meyers

Dieta cu care actrița Rebel Wilson a slăbit 27 de kilograme

Adina Meyers