Promotia este valabila in perioada 15 Septembrie  – 30 Octombrie 2011, prin reteaua de distribuitori Ruukki

Bucuresti, septembrie 2011- Producatorul finlandez de invelitori metalice Ruukki Romania anunta lansarea unei campanii promotionale Ia-ti acoperis cu vedere la soare”, care consta in oferirea gratuita a unei ferestre de mansarda Fakro, la fiecare sistem de acoperis achizitionat pana la sfarsitul lunii octombrie.

Fereastra de mansarda va fi oferita in cazul achizitionarii unui sistem complet de acoperis din modelele Adamante, Monterrey, Finnera, Vintage, Classic sau Classic Premium. Pentru aceasta campanie Ruukki Romania a ales sa ofere gratuit modelul Fakro FTS-V de fereastra de mansarda, avand dimensiunele 66x118cm.

„Un numar impresionant de romani opteaza pentru integrarea unei mansarde in proiectul casei. Este cu atat mai importanta calitatea acoperisului si de aceea ne straduim sa explicam importanta alegerii unui sistem complet, care sa includa de la foliile anticondens la accesorii” declara Zoltan Szoke, Business Line Manager Roofing Ruukki Romania. „Ne-am dorit sa venim in sprijinul clientilor nostri oferindu-le si o fereastra de cea mai buna calitate, care completeaza beneficiile acestor sisteme de acoperis”, adauga Zoltan Szoke.

Comanda de sistem de acoperis trebuie sa includa profilul, coama semirotunda in cazul tablei tip tigla sau coama dreapta pentru tabla faltuita, accesoriile de inchidere, folia anticondens, suruburile de fixare, precum si elementele de sistem pluvial.

Clientii pot regasi informatii despre campanie atat la punctele de vanzare ale partenerilor, cat si in mediul online la www.ruukkiacoperis.ro

Rautaruukki furnizeaza componente metalice, sisteme si sisteme integrate pentru industria tehnologica si de constructii. Compania detine un portofoliu extins de solutii metalice si servicii. Rautaruukki are operatiuni in 27 de tari si o echipa extinsa de peste 11.700 de angajati. Vanzarile nete ale companiei in anul 2010 au totalizat peste 2,4 miliarde de EUR. Compania este listata la bursa din Helsinki (Rautaruukki Oyj: RTRKS). Corporatia utilizeaza numele de marketing Ruukki.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.ruukkiacoperis.ro

Related posts

Soluţii pentru un aer sănătos în locuinţe

Adina Meyers

Usa de la intrare – un accesoriu important pentru orice locuinta

Adina Meyers

Baia de la mansarda – oaza ta personala

Adina Meyers