Stilul italian de design interior este destul de popular. El aminteşte exclusiv de romantism şi confort, designul italian fiind simbolul luxului. 

Stilul italian de design interior înseamnă: creativitate, imaginație, fantezie. Un stil vechi de design, armonios si foarte primitor.

În vilele toscane şi în casele mediteraneene, italienii nu au sacrificat frumuseţea pentru durabilitate. Distinse şi cu un aer degajat, casele italiene impresionează încă de la prima vedere. Iar interiorul lor este unul vibrant.

Casele în stil italian au, de regulă, camere înalte cu pereţi albi, cu ferestre mari şi extravagante, interioare în culori neutre, nude, cu draperii şi piese de mobilier masive, somptuoase, dar şi cu şeminee şi candelabre strălucitoare.

Pentru a crea acel efect, wow, alegeți o vitrină în stil italian, o sofa de lux tapitată cu mătase sau chiar niște perne elegante.

Camerele luminoase transmit acel vibe romantic, mai ales dacă optezi pentru piese vintage, din lemn sau fier forjat, sau pentru oglinzi cu rame retro, aurii, poate chiar din alamă. Stilul decorativ italian este perfect pentru familii numeroase, care iubesc să petreacă timpul împreună în dining room sau în living room, depănând amintiri. În plus, el nu se va demoda niciodată.

Articole similare

Greseli de evitat in renovarea podului

Adina Meyers

Un decor primitor si luminos intr-o casa noua

Adina Meyers

Online vs. offline – Cum diferă comportamentul românilor la cumpărături pentru casă și grădină

Adina Meyers