Stilul italian de design interior este destul de popular. El aminteşte exclusiv de romantism şi confort, designul italian fiind simbolul luxului. 

Stilul italian de design interior înseamnă: creativitate, imaginație, fantezie. Un stil vechi de design, armonios si foarte primitor.

În vilele toscane şi în casele mediteraneene, italienii nu au sacrificat frumuseţea pentru durabilitate. Distinse şi cu un aer degajat, casele italiene impresionează încă de la prima vedere. Iar interiorul lor este unul vibrant.

Casele în stil italian au, de regulă, camere înalte cu pereţi albi, cu ferestre mari şi extravagante, interioare în culori neutre, nude, cu draperii şi piese de mobilier masive, somptuoase, dar şi cu şeminee şi candelabre strălucitoare.

Pentru a crea acel efect, wow, alegeți o vitrină în stil italian, o sofa de lux tapitată cu mătase sau chiar niște perne elegante.

Camerele luminoase transmit acel vibe romantic, mai ales dacă optezi pentru piese vintage, din lemn sau fier forjat, sau pentru oglinzi cu rame retro, aurii, poate chiar din alamă. Stilul decorativ italian este perfect pentru familii numeroase, care iubesc să petreacă timpul împreună în dining room sau în living room, depănând amintiri. În plus, el nu se va demoda niciodată.

Related posts

Interior cosy pentru o locuinţă cochetă

Oana Voicu

Pașii pe care trebuie să îi faci, dacă vrei să te apuci singur de zugrăvit fațada casei tale

Adina Meyers

De vanzare: Apartament modern, amenajat in stil post Artdeco

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe