Amenajari Interioare

Eficienţă energetică cu sistemele de climatizare Avi Compact

Avi Compact furnizează cele mai performante şi eficiente sisteme de climatizare pentru segmentul rezidenţial. Mai mult de 85% dintre produsele distribuite în 2016 sunt marca Daikin, compania fiind de 10 ani distribuitorul nr. 1 în România.

Din iunie, în reţeaua Avi Compact, este disponibilă cea mai nouă şi eficientă gamă de produse Daikin pentru segmentul rezidenţial – Daikin Bluevolution. Aceasta foloseşte exclusiv agentul frigorific ecologic R32, noua tehnologie având un efect de trei ori mai mic asupra încălzirii globale.

Daikin Ururu Sarara este primul sistem din lume care combină într-o singură unitate răcirea, încălzirea, purificarea aerului, ventilaţia, umidificarea, dezumidificarea şi aportul de aer proaspăt.

Prin folosirea agentului frigorific ecologic R32, Ururu Sarara este cel mai eficient sistem din punct de vedere energetic, fiind clasificat în categoria A+++. O altă funcţie importantă a sistemului este curăţarea automată a filtrului, care scade consumul de energie cu până la 25%. Ururu Sarara dispune şi de senzorul „Intelligent Eye”, care direcţionează fluxul de aer şi activează automat modulul economic al dispozitivului, atunci când, timp de mai mult de 20 de minute, nu este detectată nicio mişcare în cameră.

Datorită designului elegant, dispozitivul a primit mai multe premii.

Sistemul Emura, marca Daikin, este recunoscut pentru tehnologia de ultimă oră şi designul elegant. Clasificat în categoria de eficienţă energetică A+++, Emura dispune şi de senzorul „Intelligent Eye” bizonal, care direcţionează fluxul de aer şi activează automat modulul economic. Sistemul funcţionează silenţios, până la 19 dB, şi are filtru foto-catalitic de purificare a aerului. Daikin Emura poate fi controlat de la distanţă cu ajutorul unei aplicaţii disponibile pe iOS şi Android. 

Mai multe informaţii despre Avi Compact găsiţi pe http://www.avicompact.eu/

Related posts

Corpuri de bibliotecă moderne

Adina Meyers

Ce trebuie să știi atunci când alegi mobila pentru camera de zi?

Adina Meyers

Ai nevoie de un cuptor cu microunde?

Adina Meyers