LifeStyle

Expozitie de scenografie Raluca Turliu Cobilanschi

Evenimentul este organizat de DanaArt Gallery la Teatrul Masca.

DanaArt Gallery este o galerie ce isi propune ca si concept, conexiunea prin intermediul artei.

Conexiunea intre public si artisti, intre artisti din diferite domenii de manifestare artistica, in esenta este vorba despre creerea ocaziei de dialog de conexiune.

Expozitia de scenografie “Schite” a Ralucai Turliu Cobilanschi organizat de DanaArt Gallery si gazduit de Teatrul  Masca, isi propune sa prezinte publicului o parte din munca unui om aflat in spatele scenei, o bucatica din munca unui scenograf.

In expozitia “Schite” vor fi expuse schite de atmosfera si costum a catorva piese de teatru célèbre. Publicul va putea vorbii cu artistul pentru a intelege conceptul scenografic si chiar cel regizoral pe care l-a gandit despre fiecare piesa expusa.

Vor fi expuse 20 de lucrari.

Cei care vor calca pragul Teatrului Masca vor avea ocazia, atat la vernisaj cat si pe tot parcursul expozitiei sa inteleaga o parte din procesul atat de complex al nasterii unei piese de teatru. Alaturi de fiecare lucrare vor fi expuse note explicative despre continutul fiecarei piese de teatru si despre ideea conceptului scenografic.

 In cadrul vernisajului, toti cei interesati vor putea afla direct de la artist, detalii despre munca de scenograf, despre culisele creeri unui spectacol de teatru.

Deoarece,  acesta este conceptual de baza al galeriei DanaArt CONEXIUNI PRIN ARTA.

Vernisajul va avea loc pe data de 6 martie 2010, la ora 17

 PARTENERI MEDIA:

Casa mea, Metropotam, Port.ro.

Related posts

Cea mai scumpă terapie din lume oferită gratuit în Marea Britanie pentru leucodistrofia metacromatică

Adina Meyers

(P) Silan Suprême, o gamă premium de balsam de rufe inspirată din parfumurile fine franțuzești

Adina Meyers

(P) Studio Insign castiga Boutique Award la „The Most Office”, prima competitie din Romania destinata detinatorilor de birouri

Adina Meyers