Iarna are farmecul ei; așa că temperaturile ceva mai scăzute de afară nu trebuie să fie un motiv de supărare. Sfârșiturile de săptămână cu vreme rece, mohorâtă și zile scurte sunt ocazia perfectă pentru a te întâlni cu persoanele dragi ție. Așadar, nu ezita să organizezi cât mai multe petreceri, chiar la tine acasă.

Poți, de exemplu, să alegi teme diferite pentru fiecare eveniment: seară de filme, de jocuri de societate etc. Astfel, nici tu, nici invitații tăi nu vă veți plictisi.

Nu trebuie să uiți nici de pregătirea unor preparate care să fie pe gustul tuturor. Indiferent de gradul de dificultate al rețetelor asupra cărora te vei decide, important este și modul în care vei alege să le servești.

Noi îți propunem să folosești accesorii din bambus. Lemnul din bambus este materialul momentului. Nici nu este de mirare acest lucru, având în vedere faptul că este sustenabil, estetic, rezistent și ușor de curățat. În plus, recipientele din bambus sunt elegante și se potrivesc cu orice tip de gustare, dar și cu orice stil de amenajare al mesei.

Un alt argument în favoarea vaselor din bambus este următorul: fiind vorba despre un element natural, toată atmosfera petrecerii va fi una mult mai călduroasă, mai prietenoasă.

Sperăm ca imaginile din galeria foto să te convingă să achiziționezi cât mai multe accesorii din bambus atât pentru tine, cât și pentru cei dragi ție.

Sursă foto: www.bonami.ro

 

 

Articole similare

Amenajare exclusivista pentru un apartament exclusivist

Adina Meyers

Fierul de calcat – un aparat electrocasnic foarte important

Adina Meyers

Decorațiuni festive pentru masa de Revelion

Adina Meyers