Accesoriile din sticla au devenit tot mai prezente in amenajarile interioare. Ne atrag atentia prin culorile vii, radiante si prin atmosfera vesela pe care o creeaza in orice incapere.

Sticla are o istorie lunga si fascinanta, fiind prezenta de sute de ani in vietile si in locuintele noastre. Totusi, oricat de mult ne-am obisnuit cu lucrurile din sticla pe care le avem in jurul nostru, de la geamuri la pahare, un bol sau o vaza din sticla colorata nu vor trece neobservate in decorul unei locuinte.

Stilul modern, minimalist cu care ne-au obisnuit designerii in ultimii ani pare cel mai potrivit pentru o infuzie de culoare prin accesorii din sticla. Cateva vaze inalte, elegante, divers colorate, sunt de ajuns pentru a destinde atmosfera sobra dintr-o locuinta monocromatica.

Poti incepe sa introduci mai multa culoare in locuinta printr-o lampa cu picior din sticla sau printr-un bol asezat cuminte pe masuta din living. Inainte sa-ti dai seama, vei face o pasiune pentru sticla colorata. Iti vei umple rafturile bibliotecii cu vaze multicolore sau iti vei transforma blatul din bucatarie intr-o adevarata opera de arta din sticla.

Dincolo de faptul ca sunt extraordinar de frumoase, decoratiunile din sticla au avantajul de a fi extrem de practice si usor de integrat. De asemenea, poti decora cu incredere orice incapere cu accesorii din sticla colorata, de la living si dormitor la bucatarie si baie.

Fotografiile din galeria de mai sus te vor convinge de efectul vibrant al sticlei colorate. 

Related posts

Mic ghid de alegere a unei hote incorporabile perfect adaptate nevoilor utilizatorului

Adina Meyers

Motivele tradiţionale, „vedete” în amenajările actuale

Adina Meyers

Arhitectura pentru caini – cum arata casele construite de arhitecti celebri pentru animalele lor de companie?

Adina Meyers