Amenajari apartamente Amenajari Interioare

4 atribute importante pe care ar trebui să le aibă un scaun de masă pentru bebe

Uneori nici nu ne dăm seama cât de repede trece timpul. Ei bine, iată că micuțul tău va împlini în curând vârsta de 5 luni, astfel că se apropie momentul în care trebuie să îi introduci în alimentație hrana solidă ce constă în piureuri de fructe și de legume.

Iar pentru ca bebe să stea liniștit în timp ce îl hrănești, este indicat să iei în considerare achiziționarea unui scaun de masă pentru copii care să te ajute să îi formezi o anumită disciplină când vine vorba despre ora mesei.

Utilitatea unui scaun de masă pentru bebe

Scaunul de masă se folosește pentru ca cei mici să stea la masă alături de părinți sau pentru a fi hrăniți cu ușurință. La ora actuală, există o mare varietate de scaune pentru bebe, confecționate din materiale diverse și cu funcționalități diferite, ceea ce îngreunează într-o oarecare măsură procesul de selecție.

Însă, dacă inspectezi piața de profil cu atenție, pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere, este imposibil să nu găsești produsul potrivit. De altfel, nu doar prețul este un criteriu semnificativ la care ar trebui să raportezi, ci ar trebui să iei în considerare și alte atribute calitative. Altfel spus, un preț ridicat nu garantează întotdeauna și o calitate excepțională, așadar important este să găsești cele mai bune oferte care să întrunească și calitățile pe care le cauți.

Iată ce aspecte ar trebui să ai în vedere atunci când alegi scaunul de masă pentru bebelușul tău:

  1. Siguranță

Orice părinte își dorește să își știe copilul protejat de pericole, așadar ar trebui să acorzi o atenție sporită procesului de selecție pentru ca cel mic să fie în siguranță atunci când stă în scaunul de masă.

Uneori bebelușii nu au stare, așadar se pot mișca foarte mult atunci când sunt în scaun, așadar stabilitatea este foarte importantă. De asemenea, se mai poate întâmpla și ca cel mic să tragă de scaun, încercând să urce singur în el.

  1. Confort

Un alt atribut deosebit pe care ar trebui să îl aibă acest produs constă în asigurarea unui grad sporit de confort. Cei mici au pielea extrem de sensibilă, astfel că orice îi poate răni sau irita. Optează pentru materiale moi, care nu provoacă alergii.

  1. Design atractiv

De asemenea, scaunul de masă ar trebui să aibă un design atractiv pentru micuțul tău – culorile plăcute și desenele îi vor transmite o stare de bună dispoziție. Așadar,  pentru a evita riscul de accidentare, ar fi indicat să optezi pentru un articol care are colțurile rotunjite. De asemenea, dacă vrei ca scaunul de bebe să ocupe cât mai puțin spațiu, ai putea să optezi pentru un model care se pliază.

  1. Sistemul de prindere

Scaunul de masă ar trebui să fie prevăzut cu prinderea în cinci puncte, ce are bretele incluse. În niciun caz nu ar trebui să optezi pentru un produs care are o simplă curea deoarece bebelușul poate ieși, iar într-un moment de neatenție, cel mic se poate elibera.

Alege Miababy®

Unul dintre magazinele online la care poți apela atunci când cauți scaune de masă pentru bebeluși este Miababy®. Astfel, intră pe site-ul miababy.ro, unde poți găsi o serie de oferte extinse – de la jucării și haine până la accesorii potrivite pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului tău.

 

Related posts

Cum pregatim in mod corespunzator camera in care va sta nou nascutul?

Adina Meyers

Descoperă primul castel din lut, paie și piatră din România

Adina Meyers

Pentru un apartament mai spatios

Adina Meyers