LifeStyle

Ergorapido de la Electrolux – curatenia desavarsita intalneste designul sofisticat

Au trecut vremurile cand electrocasnicele erau privite strict din perspectiva utilitatii. Acum, pe langa inovatiile practice, ele pot aduce un plus de stil incaperii, iar aspiratorul Ergorapido de la Electrolux este exemplul perfect.

Electrolux Ergorapido 2in1® este un aspirator multifunctional portabil, fara fir, care functioneaza pe baza de acumulatori. Cunoscut pentru performantele sale in domeniul curateniei, Ergorapido va deveni in scurt timp ajutorul tau de nadejde. Datorita manevrabilitatii la 180° si rotilor sale mari, vei putea aspira rapid, usor si cu un efort minim orice colt al casei. Mai mult decat atat, LED-urile amplasate in partea din fata a aspiratorului vor lumina toate tipurile de suprafete pentru a te asigura ca nimic nu ramane in urma sa.

Inovatia adusa de Ergorapido consta in tehnologia BrushRollClean™, care asigura o putere de aspirare marita si posibilitatea de a curata orice tip de suprafata, fara grija zgarierii acesteia. Peria este dotata cu functie unica de auto-curatare, scamele si firele fiind maruntite cu ajutorul unei lamele. Printr-o simpla apasare a pedalei din partea superioara a duzei, toate resturile prinse de perie vor fi aspirate in recipientul pentru praf. Astfel, poti uita pentru totdeauna de neplacerea cauzata de curatarea manuala a periei de aspirator.

Ergorapido face parte din gama aspiratoarelor fara sac, fiind foarte usor de curatat. De asemenea, sistemul patentat de golire faciliteaza atat descarcarea, cat si igienizarea aspiratorului. Cand acestor caracteristici li se adauga un sistem ciclonic si doua viteze de aspirare, tot procesul de curatare se transforma in unul usor, eficient si placut.

Cu un design modern si sofisticat, nu vei mai fi nevoita sa il ascunzi in debara deoarece Ergorapido va adauga un plus de stil locuintei tale. Noua generatie de Ergorapido este caracterizata de culori metalizate, linii curbe si un aspect premium, toate acestea transformand Ergorapido intr-o adevarata bijuterie casnica.

Ergorapido poate fi depozitat oriunde datorita suportului de incarcare independent si este usor de transportat deoarece cantareste putin si face parte din familia „Libertate fara fir” (Cordless Freedom). Mai mult, printr-un simplu gest, vei putea detasa unitatea pentru mana si aspira chiar si biroul, masa din bucatarie sau cele mai inalte rafturi, pentru ca niciun colt al casei sa nu ramana necuratat. Ergorapido este dotat cu o perie turbo si o duza ingusta telescopica pentru spatiile greu accesibile, accesoriile avand locul lor pe suportul de incarcare, pentru a le avea mereu la indemana.

Mai multe detalii despre modelele Ergorapido de la Electrolux pot fi aflate accesand www.electrolux.ro.

 

 

 

Related posts

Gateste mai mult si mai usor cu Tefal Sensorielle

Adina Meyers

Simptome ale refluxului gastroesofagian și tratamente recomandate

Adina Meyers

Pentru al doilea an consecutiv, Daikin România a plantat mii de copaci pentru un viitor cu aer mai curat

Adina Meyers