LifeStyle

Combinele frigorifice Electrolux FreshFrostFree™ pastreaza prospetimea alimentelor un timp indelungat

Daca doresti sa asiguri mereu familiei tale alimente proaspete, nu inseamna ca trebuie sa faci zilnic aprovizionarea frigiderului. Economiseste timp si prelungeste prospetimea fructelor, a legumelor si a carnii cu ajutorul combinelor frigorifice FreshFrostFree™ de la Electrolux. Acestea iti aduc mai multe beneficii: pastrarea gustului natural si a beneficiilor nutritive ale alimentelor un timp indelungat, flexibilitate maxima in folosirea interiorului combinei si facturi mai mici la energia electrica, toate cu ajutorul tehnologiei TwinTech®FrostFree.

Secretul tehnologiei TwinTech®FrostFree consta in cele doua sisteme de racire independente ce deservesc frigiderul si congelatorul. Astfel, va fi mentinuta constanta umiditatea optima la fiecare nivel al combinei, evitand riscul deshidratarii legumelor si a fructelor si oferindu-ti flexibilitate maxima in aranjarea alimentelor pe oricare raft al combinei. Mai mult, vei putea face cumparaturi mai rar si in cantitati mai mari, fara a te ingrijora ca alimentele s-ar putea altera. Nici transferul mirosurilor in frigider nu va mai reprezenta o problema, deoarece filtrul TasteGuard® va avea grija sa le elimine inainte ca acestea sa se raspandeasca.

Temperatura optima este un factor-cheie in conservarea alimentelor. De aceea, combinele frigorifice FreshFrostFree™ monitorizeaza constant temperatura din interior si o regleaza ori de cate ori factorii externi ar putea sa o modifice. De exemplu, inainte sa pleci la cumparaturi, selecteaza functia „Shopping”. Astfel, temperatura va scadea cu aproximativ 2°C iar alimentele nou introduse in combina vor fi racite rapid, fara a determina cresterea temperaturii in interiorul frigiderului.

Daca doresti ca legumele si fructele sa fie pastrate la fel de proaspete un timp indelungat, alege modelele cu setarul SpacePlus ce asigura un spatiu marit, dedicat acestora. De asemenea, compartimentul FreshZone, amplasat deasupra sertarului pentru legume, mentine o temperatura cu aproximativ 2° mai scazuta, fiind perfect pentru pastrarea carnii in conditii optime, pentru un timp mai indelungat.

Rafturile culisante transforma interiorul combinei intr-un spatiu usor adaptabil nevoilor tale, pentru ca recipientele si alimentele voluminoase sa nu iti faca probleme. Aceasta caracteristica este prezenta inclusiv in congelator, care este prevazut cu sertare mari ce isi pot modifica, la randul lor, inaltimea.

Consumul redus de energie este datorat atat functiilor inteligente ale combinelor, cat si climatului stabil, mentinut in interiorul combinelor Electrolux. De exemplu, inainte sa pleci in concediu, goleste frigiderul de alimentele perisabile si activeaza functia „Holiday”. Aceasta permite setarea frigiderului la 14°C, reducand consumul de energie in perioada in care esti plecat. Astfel, in momentul in care te vei intoarce, temperatura optima va fi mai usor de obtinut. De asemenea, combinele frigorifice sunt dotate cu alarme acustice care te avertizeaza cand temperatura maxima este atinsa. Mai mult decat atat, modelele care fac parte din clasa energetica A+++ au un consum echivalent cu cel al unui bec.

Afla mai multe despre combinele frigorifice FreshFrostFree™ de la Electrolux pe site-ul oficial www.electrolux.ro

Related posts

Franke lanseaza noul sistem Vintage pentru bucatarii inspirationale

Adina Meyers

Tefal Ingenio – pentru bunătăți savuroase la mesele festive

Adina Meyers

Castigatori concurs Ceresit Aero 360

Adina Meyers