Amenajari Exterioare Gradinarit

Produse impotriva insectelor daunatoare si a bolilor plantelor

In timpul sezonului cald apar in gradina ta sau pe plantele de interior diverse insecte ce dauneaza frunzisului sau radacinii plantelor – paianjeni, furnici – sau diverse boli cauzate de bacterii si ciuperci, ce duc la pierderea materialului dendrologic.

Pentru a evita sau trata aceste neajunsuri, avem la dispozitie diverse substante, lichide sau solide, dispozitive gen capcane pentru furnici, etc.

Va prezentam mai jos cateva dintre produsele pe care le poti folosi pentru ca plantele tale sa sufere cat mai putin de pe urma acestor probleme.

Anti insecte pentru plante – betisoare – 20 bucati este un produs pentru combaterea insectelor de pe plantele si arbustii ornamentali din case, balcoane si gradini. Testele au aratat ca este foarte eficient impotriva afidelor ce sunt eliminate in 2-3 zile, tripsii dispar dupa 7 zile, musculita alba si paduchii testosi dupa 2-3 saptamani. Perioada de actiune este de 12 saptamani, deci o aplicare pe sezon este suficienta. Este unul dintre produsele cele mai populare, fiind usor de folosit, si foarte eficient.

Anti insecte – solutie pentru pulverizare sau udare – 750 ML. Este o solutie pentru aplicare foliara sau radiculara. Se aplica pe plantele ornamentale din ghivece, containere, vase de balcon si jardiniere, in sera, apartament sau balcoane. Insectele combatute: acarieni, muste miniere, afide, musculita alba, tripsi, paduchi testosi, cicade.

Anti furnici – granule – 300 g. Este un produs ce actioneaza ca o momeala, bazat pe zahar ca atractant. Furnicile de pe alei, din jurul caselor, de pe terase si din interior sunt indepartate rapid si eficient datorita puterii mari de atractie a produsului. Are aplicabilitatea duala – varsare si imprastiere – garanteaza un efect optim chiar si in conditii nefavorabile. Produsul este solubil in apa si este biodegradabil.

Anti melci si limax – Discuri 2 x 200 g. Acest produsul este unul granulat, de raspandire lenticular pentru combaterea tuturor tipurilor de melci fara cochilie de pe plantele ornamentale, capsuni, salata si varza. Prin procedeul special de producere, nu se dizolva la umezeala sau ploaie abundenta si este rezistent la mucegai .

Pentru combaterea bolilor la plante, va recomandam un fungicid ecologic de contact. Cutia contine 10 plicuri a cate 16 grame fiecare. Pentru combaterea fainarii provocate de ciuperci parazite la: agrise, castraveti, mazare, plante ornamentale si fructe cu samburi. Substanta activa este sulful; actioneaza si pentru diminuarea atacurilor acarienilor de fructe si a capuselor.

Pentru mai multe produse destinate combaterii daunatorilor, si pentru informatii despre acestea, te invitam sa vizitezi site-ul amenajarigradinibucuresti.ro, sectiunea Ingrasaminte plante – Combaterea daunatorilor.

Related posts

Ikebana la indemana oricui

Adina Meyers

Îți dorești o bucătărie cu insulă?

Adina Meyers

De ce este important covorul pentru baie si cum alegi unul potrivit

Adina Meyers