LifeStyle

Franke lanseaza noul sistem Vintage pentru bucatarii inspirationale

Fiecare obiect, fie ca este vorba de piese de mobilier, accesorii sau produse electrocasnice creeaza o atmosfera boema, calda, mai ales datorita culorilor pastelate care cuceresc prin simplitate.

Pornind de la toate aceste considerente, Franke, liderul pietei locale de sisteme incorporabile pentru utilarea bucatariei, lanseaza pe piata un nou sistem complet dedicat stilului vintage, care cuprinde un cuptor incorporabil Trend Line Vintage, o plita, o hota in aceeasi linie, dar si combina frigorifica, chiuveta Fragranite si Admiral si baterie Admiral cu extractor. Alegerea acestui sistem va readuce in bucataria dumneavoastra aerul antichizat si clasic din bucataria bunicii, un decor ce tinde sa fie cel mai apreciat stil de amenajare si care va fi in pas cu moda si peste ani.

Calitatea si atentia la detalii definesc acest stil ancorat in trecut, aspecte care se reflecta si in produsele din noua colectie Franke. Cuptorul incorporabil Trend Line Vintage cu finisaj Panna, are sapte programe: decongelare,coacere conventionala, coacere asistata, coacere cu convectie inferioara, cu convectie superiora, la grill si la grill cu convectie, pentru a face mai usoara prepararea alimentelor.

Plita Trend Line Vintage are un finisaj similar cuptorului, un sistem de siguranta a flacarei, aprindere eletronica integrata in butoanele de comanda, 5 arzatoare si gratare din fonta.

Hota Trend Line Vintage are o capacitate de evacuare de 530 m³/h, putere de 140 W, filtre casetate din aluminiu, comenzi soft touch si un nivel de zgomot de 66 dBA.

Combina frigorifica, din clasa energetica A++, are o capacitate neta de 321 litri, racire dinamica, trei sertare pentru congelator si trei polite din sticla reglabile pe inaltime.

Chiuveta Fragranite + Admiral este prevazuta cu tehnologia Sanitized care previne inmultirea bacteriilor cu pana la 99% si poate fi si in finisaj Sahara, iar numarul cuvelor poate varia intre o cuva mare, o cuva mare si una mica sau 2 cuve mari.

Bateria Admiral cu extractor, prevazuta cu monocomanda cu extractor monojet are  tuburi flexibile din inox si poate fi si in finisaj Sahara.

Toate produsele vor fi disponibile in magazinele Franke atat in finisaj Panna cat si Bordeaux, incepand cu luna septembrie.

Despre Franke Romania

Franke Romania este parte a Kitchen Systems Group al corporatiei multinationale Franke Artemis si activeaza pe piata locala din anul 1998 fiind lider pe piata autohtona de echipamente incorporabile pentru bucatarii destinate uzului casnic.

Franke este leader mondial in furnizarea sistemelor inteligente incorporabile pentru bucatarii casnice. Grupul Franke are peste 11.000 de angajati la nivel mondial si este prezent in peste 100 de tari pe tot globul. Grupul a generat vanzari de 2,4 miliarde franci elvetieni in 2010. Produsele Franke sunt folosite astazi in bucatariile a peste 100 de milioane de locuinte.

Incepand cu luna aprilie 2006, Franke Romania comercializeaza pe piata locala si hotele Faber. Faber, numarul 1 in lume in crearea si productia de hote decorative, de inalta tehnologie, a fost achizitionat de Franke Group in 2005. Faber detine 11 fabrici in Europa, America de Nord, America de Sud si Asia.

Sistemele Franke includ toate echipamentele necesare unei bucatarii: chiuveta, bateria, plita, hota, cuptorul, masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptorul cu microunde, masina de spalat rufe si alte accesorii.  In functie de finisaj, produsele din inox pot avea diferite aspecte, intotdeauna subliniind conceptul de sistem. Daca se doreste un plus de culoare, materialele sintetice ca Fragranite sau Tectonite sunt alegerea perfecta, pentru ca sunt disponibile in mai multe culori, de la negru  si alb la avena sau grafite, orice combinatie fiind posibila.

 

Related posts

(P) Produsele Tefal dau o nouă aromă bucătăriei tale

Adina Meyers

Call for Architects & Designers!

Adina Meyers

ARISTON: Introducerea directivelor ErP schimba piata de centrale termice

Adina Meyers