Elis Pavaje – lider pe piata pavajelor din Romania – va propune pentru aceasta toamna trei modele practice si cu un design deosebit, pentru amenajari cu personalitate. Produsele pot fi achizitionate la preturi incepand cu 60 lei/mp si sunt accesibile clientilor din toata tara, prin reteaua de peste 150 distribuitori parteneri ai companiei.

Concepute special pentru spatii moderne, dar in armonie cu natura, pavajele Maris, Mozaic si Fantasia se disting prin aspectul cameleonic, usor adaptabil atat arhitecturilor clasice, cat si celor rustice si avangardiste. Cu linii simple si o paleta cromatica in nuante calde, cele trei modele se integreaza perfect in ambient, transformand orice spatiu intr-un loc ideal pentru relaxare.

DALELE MOZAIC 3 – 60 LEI/MP

Dalele Mozaic reprezinta solutia practica pentru amenajarea gradinilor, aleilor si a teraselor. Datorita aspectului lor neutru, mediul inconjurator este pus in valoare, iar dimensiunea 500mmx500mm asigura un montaj facil si rapid.

MODEL FANTASIA – 69 LEI/MP

Modelul Fantasia este alcatuit din trei pavele de dimensiuni variate, care se imbina perfect pentru ca modelul obtinut sa creeze un spatiu elegant, organizat si curat. Finisajul fin si forma regulata recomanda Fantasia pentru pavarea suprafetelor destinate accesului pietonal din zonele private: alei de gradina, terase, trotuare, drumuri de acces din jurul casei, dar si pentru alei din parcuri sau piete. Modelul este disponibil in 3 nuante patinate: albastru, gri si maro.

MODEL MARIS – 69 LEI/MP

Modelul Maris este caracterizat prin forme rotunjite si piese de dimensiuni diferite, care permit amenajari multiple. Jucaus, prietenos, dar in acelasi timp, modern si minimalist, Maris reprezinta o alegere estetica deosebita. Pentru obtinerea unui design unic si a unui stil propriu, inedit, creativ se pot imbina cele doua nuante disponibile – alb crem si nisip.

5 MOTIVE SA ALEGEȚI PAVELE DIN BETON VIBROPRESAT ȘI NU PAVAJ CAUCIUCAT SAU DIN BETON AMPRENTAT

Pe langa calitatile estetice, produsele marca Elis Pavaje asigura garantia unei investitii sigure si profitabile. Realizate din beton de calitate superioara, vibropresat, pavelele se monteaza usor si au o rezistenta indelungata la uzura, ceea ce asigura cumparatorilor avantajul de a se bucura de o curte sau gradina cu aspect la fel de proaspat si peste ani. In plus, aditivii de impermeabilizare si anti-inghet asigura rezistenta crescuta la ciclurile de inghet-dezghet, astfel ca, spre deosebire de betonul turnat, pavajul nu va prezenta crapaturi. Pavajul vibropresat nu necesita intretinere majora in timp, iar petele diverse precum cele de ulei sau de rugina pot fi indepartate usor cu diferite solutii sau se poate opta pentru schimbarea pavelelor afectate cu unele noi. Alte avantaje ale folosirii pavajului vibropresat sunt stabilitatea foarte buna a suprafetelor pavate, drenajul eficient al apei si aerisirea solului, o cerinta ecologica foarte importanta.

Cei interesati in a obtine o oferta personalizata direct de la distribuitori sunt invitati sa acceseze: http://www.elis.ro/contact/

Elis Pavaje asigura intreaga gama de produse necesare exploatarii eficiente a oricarui spatiu, in functie de destinatia acestuia. Produsele din portofoliu includ pavaje rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, boltari, garduri, jardiniere, blocheti, blocuri de zid si palisade.

Related posts

Cum iti tii bugetul sub control, atunci cand te muti intr-o casa noua

Adina Meyers

Alege corect dimensiunea ferestrelor de mansarda

Adina Meyers

Casa pasiva vs. clasica

Adina Meyers