Ferestrele sunt elemente cheie ale locuintei tale, avand un rol important in buna functionare a acesteia. In contextul conditiilor meteo tot mai capricioase, cu ierni geroase si veri din ce in ce mai caniculare, schimbarea ferestrelor nu este un capriciu, ci mai degraba tine de siguranta, confort, dar si economie. Fie ca iti renovezi casa sau doar ti-ai propus sa inlocuiesti ferestrele vechi, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi pentru a fi sigur ca faci cele mai bune alegeri.

Vrei sa te bucuri de un confort sporit, sa scapi de praf si de zgomotul obositor din exterior, dar in acelasi timp, iti doresti sa economisesti banii de la factura de caldura? Gealan te intampina cu solutia ideala: fereastra fono si termo-izolanta. Caracteristica termo-izolanta a ferestrelor nu este data numai de sticla, ci si de o serie de alte elemente: profile, set de garnituri  si sisteme de inchidere.

In ceea ce priveste sticla, nu trebuie sa-ti faci griji! Specialistii Gealan au gasit noi solutii de protejare a locuintei cu ajutorul ferestrelor. Astfel, datorita ferestrelor izolante, calitatea locuintei creste si se reduce semnificativ intensitatea frigului, a caldurii si a zgomotului, mentinand un climant optim pentru casa ta. Pe langa calitatile de izolare, ferestrele din PVC cu geam termoizolant aduc un plus de confort din punct de vedere al functionalitatii si prin multitudinea deschiderilor. Exista ferestre fixe si mobile, care se pot combina intre ele in mod diferit. Iti poti alege dintr-o gama variata, in functie de modelul de deschidere dorit: glisante, oscilante, pivotane sau basculante.

Daca iti doresti ce e mai bun pentru tine si casa ta, poti opta pentru ferestrele inteligente Gealan Futura, care te ajuta sa mentii, atat iarna, cat si vara, o temperatura constanta, fara folosirea unui sistem obisnuit de incalzire sau climatizare. Astfel, casa se “incalzeste” si se “raceste” in mod pasiv, iar tu te bucuri de un confort termic ridicat. In plus, investitia se amortizeaza rapid deoarece se ating economii de energie de pana la 60-70%.

O atentie sportita trebuie acordata masuratorilor si montajului ferestrelor. Nu te lasa pe mana unui prieten, vecin sau vreunui mic meserias, ci apeleaza cu incredere la expertiza specialistilor autorizati in tehnicile de executie si montare a ferestrelor. Daca incerci sa gasesti o solutie de mijloc, aminteste-ti ca o fereastra incorect montata isi injumatateste performantele de izolatie si etanseitate.

Daca te-ai hotarat sa faci o schimbare majora in casa ta, e clar ca ferestele fono si termo-izolante sunt o investitie extraordinara. Noile tehnologii integrate in sistemele Gealan iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza ferestrele in functie de preferintele tale, dar cel mai important, te scapa de zgomotul nedorit de afara, blocheaza aerul canicular vara, si pastreaza caldura in interior iarna, rezista la intemperii si trec cu brio testul timpului.

 

 

Related posts

Cum sa-ti reduci facturile la intretinere in sezonul rece

Adina Meyers

Delta Studio devine furnizor exclusiv al brandului Laufen în România

Adina Meyers

4 sisteme de back-up pentru casă

Adina Meyers