LifeStyle

Gymboland Veranda Mall – o nouă destinaţie pentru copii

Gymboland dă tonul distracţiei într-o nouă locaţie! Veranda Mall găzduieşte un nou loc de joacă Gymboland, devenind, astfel, a patra locaţie din Bucureşti, unde copiii pot ”călători” în universul fascinant al lui Pogonici.

Oază de divertisment în zumzetul urban

Noua locaţie Gymboland din Veranda Mall este un spatiu care creează o simbioză perfectă între ideea de exterior, de natură, tradusă printr-un design unicat, planificat în detaliu, cu ideea de inovaţie, reprezentată de echipamentele fascinante, alese cu atenţie. Noul loc de joacă pune la dispoziţia copiilor numeroase metode creative de a-ţi stimula imaginaţia, într-un mediu care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare.

De la alegerea spaţiului până la implementarea celor mai inovatoare concepte şi atracţii, care să creeze spaţiul perfect de evadare pentru cei mici, a fost o operaţiune care a adunat specialişti desăvârşiţi care au reuşit să creeze mixul perfect între creativitate, divertisment şi educaţie.

Harta distracţiei Gymboland Veranda Mall

Pentru a atrage şi a-i impulsiona pe cei mici la joacă, Gymboland a reuşit să creeze aici o ambianţă perfectă, care să devină locul favorit al copiilor. Pe cei mici îi asteaptă exact ca în basme, trei zile de distracţie, cu zâne, spadasini şi cea mai mare vânătoare de comori fermecate. Se vor întâlni cu zâna Tinkerbell, cu zâna Florilor şi cu zana Fluturilor, ca să înveţe cele mai interesante vrăji. Vor fi martorii duelului dintre cavalerii prinţeselor şi vor învăţa dansul florilor, al albinuţelor şi al culorilor. Şi pentru a intra în vraja muzicii şi a ritmului, vom folosi tobe şi instrumente muzicale.

Activităţile ce încurajează spiritul ludic sunt extrem de variate, iar structurile modulare pe nivele abundă de elemente, atât pentru cei mai mari aventurieri, cât şi cele special dedicate celor mai mici.

Spaţiul te poartă într-o lume fabuloasă unde copiii vor pătrunde într-un labirint ce le deschide porţile către o veritabilă miniatură a unei păduri ecuatoriale, înţesată de surprize şi vor putea profita de zonele de relaxare, unde se vor delecta cu jocuri interactive si cu elementele inventive, cum ar fi nisipul kinetic si piesele de construcţie buretate.

Bilet de divertisment educativ pentru copilul tău

Vino la Gymboland Veranda Mall cu copilul tău şi îi vei asigura o călătorie fascinantă în lumea lui Pogonici, ce va crea o amintire frumoasă şi multe poveşti de spus.

Gymboland este un promotor al conceptului de joc educațional, de aceea pune la dispoziția copiilor toate metodele creative de a-și stimula imaginația într-un mediu care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare.

Related posts

Ideal Standard lansează noua colecție Tesi

Adina Meyers

Amenajarea biroului influenteaza calitatea muncii – cele mai importante proiecte de office-uri de la Studio Insign by Galeriile Noblesse

Adina Meyers

5 to go – prima cafenea to go din România care a introdus personaje pe pahare de cafea. Mr Espresso și Miss Latte pe paharele 5 to go

Adina Meyers