LifeStyle

Doua antreprenoare din Bucuresti vor 500 de mii de euro dintr-un business cu pardoseli in 2015

Compania Up-To-Date a fost infiintata la sfarsitul anului 2004 de catre doua romance: Angelica Manolache si Daniela Maris. „Am vrut sa ne folosim ideile noastre despre design interior intr-un business care sa devina relevant in aceasta bransa relativ ingusta”, spune Daniela Maris, partener in companie.

Cele doua antreprenoare au ales sa reprezinte in Romania unul dintre cele mai mari grupuri italiene din industria pardoselilor flotante: Uniflair Spa. Compania Up-To-Date s-a extins treptat catre tot ce inseamna finisarea pardoselilor: mocheta, linoleum, parchet sau ceramica lucrand in calitate de distribuitori ai marcilor Tarkett, Cormar Carpets sau Atlas Concorde, producatori cu renume mondial in industria pardoselilor.

Angelica Manolache si Daniela Maris au continuat planul dezvoltarii companiei si din 2007 s-au orientat spre a oferi clientilor o serie de servicii „la cheie” cu ajutorul propriei echipe de montaj. „Este clar ca odata cu criza am fost nevoite sa controlam procesul de business aproape integral. Acum livram noi marfa, oferim servicii de instalare si intretinere a pardoselii flotante, a parchetului, a mochetei sau a covorului PVC”, explica antreprenoarea.

Odata cu dezvoltarea companiei, Up-To-Date a devenit si distribuitor al produselor Cormar Carpets produse in UK. „Pentru noi, un asemenea partener este foarte important. Asta pentru ca este unul dintre cei mai mari producatori de mocheta din lume, avem un avantaj concurential datorat gamei si experientei acestuia. Mocheta celor de la Cormar Carpets este manufacturata din cel mai bun fir de lana, provenit de la oile din Anglia si Australia. Poate nu inseamna prea mult, insa in Romania avem clienti sensibili la astfel de amanunte”, explica Daniela Maris.

263 de mii de euro la 9 luni

Compania Up-To-Date a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri de 210 mii euro. La 9 luni din 2014 compania a reusit o cifra de afaceri de 263 mii euro, cu 25 de procente mai mare decat tot ce a realizat anul trecut. „Pentru anul viitor am putea miza de o dublare a cifrei de afaceri, asta daca piata se dezmorteste, si pare ca asa se va intampla”, adauga Daniela Maris.

Pardoseli suprainaltate cat 16 terenuri de fotbal

Printre proiectele in care a fost implicata compania Up-To-Date se numara nume precum: Sali de Fitness „WORLD CLASS”, cladiri de birouri precum „UTI-Vasile Lascar”, „SUN PLAZA”, cazinouri sau chiar institute de cercetari cu cerinte speciale privind proprietatile pardoselilor. „De la lansare si pana in prezent am derulat lucrari cu o suprafata totala de peste 80.000 mp, cam cat suprafata insumata a 16 terenuri de fotbal”, arata Daniela Maris.

Related posts

Rowenta Express Air Brush – păr strălucitor și drept în doar câteva minute

Adina Meyers

Lansarea celui mai mare showroom de pavele, la împlinirea a 10 ani Elis Pavaje, Stoenești

Adina Meyers

Concertele orchestrei JOHANN STRAUSS ENSEMBLE din cadrul turneului național ”BEST OF VIENNA” sunt sold-out

Adina Meyers