Amenajari Interioare Home LifeStyle

Cum să îţi faci casa „ZEN” cu ajutorul plantelor

Cine nu-și dorește o locuință precum o oază liniştită, echilibrată cromatic, armonioasă şi curată? Iată cum putem da casei noastre un aer proaspăt cu ajutorul decorațiunilor interioare.

Primul principiu al unei case zen este minimalismul arhitectural şi simplitatea cromatică. De aceea este recomandat să ai un singur obiect decorativ de culoare puternică.

Verde-smarald, grădina la tine acasă

Plantele vii, verzi, au un rol important, acela de a calma. În plus, ajută la aerisirea locuinţei. Culoarea verde este un mediator între nuanţele calde şi cele reci, deci, dacă ai nevoie de un strop de speranţă, îl poţi folosi ca accent în diferite camere. Verde se potriveşte foarte bine cu mobilierul în nuanţele naturii, respectiv maro, dar şi cu elementele metalice: auriu, argintiu.

Verdele smarald evocă claritatea, reînnoirea şi reîntinerirea, elemente vitale într-o lume foarte complexă. Decoraţiile în culoarea verde sunt originale şi chiar elegante. În plus, sunt odihnitoare, deci sănătoase.

Ceea ce punem pe jos este foarte important. Pentru un cămin este recomandat parchetul într-o culoare caldă.

Optează pentru materiale naturale şi ușoare. De exemplu, draperiile sunt recomandate pentru intimitate, însă alege-le pe cele din materiale precum bumbac sau lână.

Related posts

Expoziţie de colaje la Galeria Occidentului

Adina Meyers

Baneasa Drive In Cinema se redeschide cu 6 seri speciale

Adina Meyers

Jardiniere cu paravan pentru intimitate acasa si la terasa

Adina Meyers