LifeStyle

All Hollow – cea mai importanta revista de moda independenta din Romania

Plecand de la editorialul de coperta a fost realizat si scurt-metrajul The Matriarch care a fost proiectat in cadrul TIFF, in prezenta protagonistelor Luminita Gheorghiu si Monica Birladeanu. Scurt metrajul este realizat de Warden Collective( Griffon & Swans, deFilm si Digital Cube) si poate fi urmarit la link-ul urmator: http://vimeo.com/68039333.

Proiectul All Hollow reuneste oameni din industrii creative, de la fotografi la stilisti, scriitori, actori, pictori, designeri, atat din tara cat si din strainatate. All Hollow este un produs romanesc, care incepand cu acest numar va fi “exportat” si in Londra, Paris, New York, Tokyo, Roma, Milano, Berlin, Stockholm, Amsterdam.

In numarul de vara apar editoriale de fashion realizate de nume importante din industria din tara – Marian Palie, Oltin Dogaru, Cornel Lazia, Ionut Staicu, Ovidiu Buta (GQ), Iulian Nan, Lil Bulgac (Harper’s Bazaar), Roxana Enache, Andra Moga.

Ca la fiecare numar, All Hollow reuseste sa scoata vedetele din zona lor de confort si sa le plaseze intr-o stilistica aparte, de data aceasta fiind vorba de Delia Matache si Elena Gheorghe. Tot din numarul de vara face parte si editorialul realizat de Andrei Runcanu cu 15 din cei mai buni tineri actori romani, de la Tudor Istodor la Meda Victor, Aylin Cadir, Ioana Blaj sau Radu Iacoban.

La capitolul interviuri, All Hollow #4 contine interviu cu actorul Marian Ralea, care vorbeste despre trecerea de la teatru la film; interviu cu scriitorul George Saunders, unul din 100 cei mai influenti oameni din lume, conform publicatiei TIME; interviu cu designerul Adrian Oianu despre industria de fashion din Romania; si interviuri cu trupele Swans si Asteroids Galaxy Tour.

All Hollow apare trimestrial, se gaseste pe allhollow.com, in librariile din tara (Carturesti, Diverta, Librarium, Anthony Frost) si in lanturile de presa InMedio si Octogon Press si la Universul DallesGO (str. Ion Otetelesanu, nr. 2).

Echipa editoriala All Hollow: editor in chief: Barna Nemethi, editors: Maria Desmirean, Andreea Ionita si Vlad Fenesan.

Site All Hollow: http://allhollow.com/blog/

Related posts

Gealan lanseaza spotul TV de promovare a sistemului S9000

Adina Meyers

Grădinile, sursă de inspirație pentru seniori

Adina Meyers

125 de ani cu “Tehnica pentru o viata”

Adina Meyers