ルイヴィトン 財布コピー スーパーコピー財布 スーパーコピー時計 スーパーコピー時計 スーパーコピー 偽物ブランド スーパーコピー スーパーコピー ブランドコピー スーパーコピー商品 スーパーコピー スーパーコピー ブランドコピー エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー スーパーコピー ブランドコピー
スーパーコピー n級品 DIY: 5 idei de suporturi pentru laptop - casamea.ro

Construiți un suport pentru laptop DIY și veți avea un loc de lucru oriunde vă aflați.

Majoritatea acestor suporturi pentru laptopuri pot funcționa dublu ca tavă TV, canapea și o modalitate de a muta articole dintr-un spațiu în altul.

 

Aceste suporturi pentru laptopuri DIY sunt, de asemenea, disponibile în atât de multe modele diferite. Unele sunt concepute ca mese, altele ca tăvi, iar altele sunt construite ca rafturi pentru a scoate ecranul laptopului din drum în timp ce lucrați.

 

Veți descoperi că acestea sunt proiecte ușor de construit, care sunt perfecte pentru un începător.

 

Masa pentru canapea

Aflați cum să construiți un suport pentru laptop de la capăt cu AICI. Această masă pentru laptop este construită cu benzi de blană și câteva plăci pentru a crea o masă minunată pentru canapea, care este minunată pentru a ține un laptop sau chiar o masă în fața televizorului.

Improvizează din materiale deja existente

Începe cu un suport pentru laptop IKEA, apoi se adaugă vopsea spray și lemn pentru a-l face un suport unic pentru laptop, care va arăta grozav în orice cameră.

Suport pentru birou folosind resturi de lemn

Acest suport frumos pentru laptop este destinat să fie așezat pe un birou. Îndepărtează ecranul laptopului și vă permite să utilizați o tastatură și un mouse împreună cu laptopul. Este un raft deschis, așa că veți avea și un spațiu de stocare suplimentar sub suport.

Stand pliant pentru laptop

Acest suport pentru laptop este construit ca o tavă pliabilă. Este perfect pentru a fi folosit în pat, dar îl puteți folosi și pe canapea sau oriunde aveți nevoie de o suprafață solidă. La fel ca multe alte standuri pentru laptop, acesta poate fi folosit pentru mai mult decât un laptop.

Suport pentru laptop și monitor DIY

Acest suport pentru laptop are funcția dublă ca sistem organizațional pentru biroul dvs. Pe lângă faptul că aveți un raft pentru laptop. Există containere care pot ține pixuri și creioane. Un raft pentru notebook-uri și un loc de depozitare inferior, perfect pentru tastatură și mouse.

 

Articole similare

De ce să achiziționezi o mașină de făcut pâine

Adina Meyers

Acasă la familia Zenga: o casă exclusivistă în Dubai

Adina Meyers

Lumanari electrice – un accesoriu care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa

Adina Meyers