Amenajari case Amenajari Interioare

Farmecul autohton al Brașovului reflectat într-o casă de familie

Îndrăgostiți de atmosfera boemă a Brașovului vechi, precum și de arhitectura frumoasă a clădirilor din centrul istoric, tinerii proprietari ai casei pe care v-o prezentăm și-au dorit în primul rând o locuinţă cu personalitate, inspirată de arhitectura din zona Ardealului, dar și un loc liniștit, care să se armonizeze cu aceste criterii.

El brașovean, ea din Sibiu, gazdele noastre au început să caute un cămin potrivit pentru o familie înainte ca primul lor copil să vină pe lume. De la început, căutările s-au redus la zona care le era atât de dragă: centrul istoric al orașului, cu străduțele sale liniștite. Nu au intenționat nicio clipă să-și construiască singuri locuinţa, ci au dorit să achiziționeze una de-a gata, conștienți fiind de faptul că aceasta avea să treacă mai întâi printr-un proces de renovare înainte să arate așa cum își doreau ei. După o perioadă de căutări, au găsit o casă care întrunea o mare parte din cerințele lor. Deși se află în zona veche a Braşovului, aceasta este o construcție relativ recentă, din 2006. „Ne-a atras în primul rând aerul intim al casei, oferit de elementele din lemn și de scara interioară, dar și compatimentarea unitară, fără holuri interminabile și camere aflate la distanță unele de celelalte. Ajungi imediat dintr-un loc în altul, chiar și de la un nivel la altul, lucru important când ai copii mici.”

Prezentarea locuinţei o găsiţi în Casa mea, nr. de iunie.

Related posts

O casa in desert

Adina Meyers

Casă în Arad, inspirată din arhitectura austriacă

Adina Meyers

Ponturi pentru un decor festiv de Paște

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe