In momentul in care decidem sa ne construim o casa, ne dorim ca aceasta sa fie sigura, sa fie rezistenta impotriva factorilor de mediu, sa ne asigure tot confortul necesar.

Iar acest lucru il putem controla inca de la baza constructiei, prin diversele tipuri de hidroizolatii fundatie care astazi, prin prisma tehnologiei si echipamentelor necesare, pot fi realizate intr-un timp relativ scurt si fara eforturi considerabile.

Echipa Hidroizolatii-Terase.to are experienta dovedita de- a lungul anilor in identificarea solutiilor eficiente pentru  hidroizolatii fundatie

Ne putem considera norocosi sa ne numaram printre tarile cu o clima atat de complexa, de variata, care ne permite sa ne bucuram de frumusetea a patru sezoane diferite.

In acelasi timp insa, suntem de tot atatea ori mai provocati sa facem fata situatiilor neprevazute provocate de schimbarile si succesiunea de anotimpuri.

In momentul in care incepem sa ne construim o casa, trebuie sa o dotam corespunzator, astfel incat  ea sa ne poata proteja atat impotriva razelor arzatoare ale soarelui, cat si impotriva frigului iernii si infiltratiilor nedorite de apa.

De ce este necesara implementarea unei hidroizolatii pentru fundatie?

Pentru ridicarea oricarei cladiri sigure, hidroizolatia reprezinta una dintre cele mai importante etape.  Daca la baza o cladire nu este hidroizolata corespunzator, aceasta va permite infiltrarea apei in ziduri si de aici o serie de probleme, precum: igrasia, mucegaiul si chiar deteriorarea peretilor.

Odata aparute toate aceste probleme, ele nu pot fi eliminate, ci va fi nevoie de foarte mult efort doar pentru a le atenua efectele.

Prin protectia pe care o confera structurii de rezistenta a casei, hidroizolarea poate fi catalogata drept o masura de preventie a inundatiilor de la subsoluri, a aparitiei mucegaiului si igrasiei, a petelor de umezeala, a deteriorarii instalatiilor electrice.

Hidroizolatia contribuie atat la aspectul estetic al casei, insa, mai presus de acest lucru, mentine sanatatea locatarilor dintr-un spatiu vizat

Mucegaiul si igrasia pot avea un impact nociv asupra sanatatii tale. Problemele de sanatate cele mai comune aparute in urma expunerii la mucegai si igrasie sunt: afectiuni ale cailor respiratorii, iritatii, tuse, eczeme, alergii.

Studiile expertilor au confirmat ca expunerea la mucegaiul si igrasia de pe peretii casei produc afectiuni la nivelul tractului respirator, declansand crize de astm si hipersensibilitate persoanelor cu un sistem imunitar slabit.

Daca fundatia unei case sau cladiri este realizata intr- un mod defectuos, este pusa in pericol structura intregii constructii

Proiectarea fundatiei necesita o atentie deosebita. Multi se gandesc ca daca apar situatii neplacute, ele pot fi reparate ulterior, insa acest lucru se dovedeste de cele mai multe ori imposibil de executat.

Hidroizolatia fundatiei are o importanta la fel de mare chiar daca constructia nu are subsol. Chiar si in lipsa subsolului, daca aceste constructii nu sunt protejate corespunzator, peretii vor incepe sa devina umezi, prin infiltrarea apei.

Acest proces poarta denumirea de capilaritate – osmoza si incepe de la baza peretelui extinzandu-se ulterior catre partea superioara si afectand sanatatea locatarilor, structura de rezistenta a casei si aspectul estetic al peretilor.

Accesand http://www.xn--hidroizolaii-terase-fzg.ro/ si descopera performanta specialistilor devotati celor mai accesibile sisteme de hidroizolzare a fundatiei.

Personalul Hidroizolatii Terase este alcatuit exclusiv din profesionisti cu rezultate excelente si parteneriate dezvoltate cu succes. Fiecare membru al echipei este specialist in domeniul propriu, cunoscand in detaliu tipurile de  proceduri, astfel incat fiecare client beneficiaza doar de lucrari de o calitate ireprosabila.

  • Puteti contacta echipa de experti la numarul de telefon: 0766 526 542
  • Sau la adresa: Bdul Timisoara numarul 17A

Related posts

Un acoperis verde

Adina Meyers

Tendinte eco-friendly in dezvoltarea urbana pentru locuinte cu acoperis verde

Adina Meyers

Care sunt etapele de construcție a unei rețele de canalizare 

Adina Meyers