LifeStyle

(P) Distractie, cadouri si selfie cu actorii la comedia TOC TOC, pe 25 februarie

TOC TOC, piesa frantuzeasca cu cele mai multe vizionari la nivel mondial din ultimii ani, se joaca pe 25 februarie, a doua zi de Dragobete, la CinemaPro

Sambata, 25 februarie, TOC TOC – comedia la care nu te poti opri din ras, se joaca in editie speciala la Cinema Pro, in prezenta regizorului Ricard Reguant si cu surprize pentru toti spectatorii.

 Cu un parcurs de senzatie la nivel mondial – peste 1,5 milioane de spectatori in Argentina, peste 800.000 de spectatori in Madrid – TOC TOC se joaca cu mare success si in Romania unde in 3 ani a facut sa rada peste 10.000 de spectatori in Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Bistrita, Timisoara si Galati.

Dinamic, plin de haz si populat de protagonisti bizari, fiecare avand o doza de nebunie, spectacolul de comedie TOC TOC te face sa treci rapid de la ras la induiosare. Din distributia spectacolului fac parte: Andrei Duban, Anca Turcasiu, Mihai Gruia Sandu, Andreea Samson, Doina Antohi, Andrei mateiu si Daniel Burcea.

Cei prezenti vor fi antrenati intr-o serie de intamplari hazlii in care poantele de limbaj si gagurile vizuale se succed in ritm alert. Ei vor afla ce legatura poate exista intre o maniaca a curateniei (Andreea Samson), un taximetrist obsedat de calcule (Andrei Duban), un tanar care nu poate pasi pe linii si care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta (Andrei Mateiu), o habotnica religioasa cu mania verificarilor(Anca Turcasiu), o tanara care repeta fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi) si un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste (Mihai Gruia Sandu).

La sosire spectatorii vor primi un cadou surpriza si vor putea face poze la Cabina foto Love Photo Booth by Momentos, urmand ca aproape instantaneu sa primeasca pozele tiparite cadou.

Dupa spectacol, spectatorii vor putea socializa cu acotrii si cu regizorl si vor putea face fotografii de tip selfie cu acestia la aceeasi cabina foto, urmand ca la 15 secunde dupa ce se pozeaza sa primeasca si poza tiparita cadou.

Regia spectacolului este semnata de Ricard Reguant, regizorul spaniol care in 2005 a montat mega succesul Muzicalul Chicago la Teatrul National din Bucuresti si care in 2015 a fost laureat Broadway World.

Povestea celor sase pacienti cu tulburari obsesiv-compulsive (TOC) care organizeaza o sesiune ad-hoc de terapie in grup in sala de asteptare a unui psihiatru renumit, care se pare ca nu mai ajunge la cabinet, a starnit hohote nebune de ras in randul a milioane de spectatori pe tot Globul si a generat rectii entuziaste in presa de pretutindeni.

Imediat dupa premiera din 2005 de la Paris, Elle titra “Comedia anului! Laurent Baffie semneaza o comedie irezistibila si foarte bine structurata” , iar  Le Parisien scria "Toc Toc se prezinta ca una dintre cele mai amuzante piese ale anului. Baffie a reusit o lucrare impecabila”.

Pariscope a prezentat-o ca pe o “comedie foarte amuzanta cu o pirueta finala neasteptata”, iar Journal de Dimanche ca pe o “comedie plina de viata care, departe a de fi triviala, ne da o lectie de toleranta si umanitate” .

In Venezuela, Diverso Magazine o descrie ca pe “O comedie la care publicul nu se opreste din ras!”

Mai multe informatii despre spectacol si bilete pot fi consultate pe pagina web oficiala a spectacolului, www.TocToc.ro si pe pagina pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/TocTocRomania

Related posts

Grădina și balconul: oaze de relaxare

Adina Meyers

Joi se deschide Baby Boom Show la Romexpo!

Adina Meyers

Guilin, un colț de rai pe pământ

Adina Meyers