LifeStyle

Cum să organizezi un botez de poveste

Taina Sfântului Botez este una dintre cele mai importante din creștinătate. Celebrează primii pași ai bebelușului în viața creștină și anunță cu fast un început frumos pentru copilăria micului prinț sau a micuței prințese.

Este cumva normal ca un eveniment de asemenea anvergură să atragă cu sine informații contradictorii. Tradițiile și obiceiurile joacă un rol foarte important în organizarea evenimentului însă, chiar și așa, anumite elemente rămân obligatorii indiferent de regiunea țării.

Tocmai de aceea, atunci când trebuie să nășești ai nevoie de un magazin de încredere, cu experiență considerabilă și cu produse de calitate, care să protejeze bebele în ziua sa cea mare. Atelierele Andini bifează toate cerințele de mai sus.

Atelierele Andini reprezintă unul dintre cele mai mari magazine online cu articole de botez din România. Fie că ne referim la trusouri, hăinuțe, lumânări sau orice alte articole specifice, vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău. Tocmai pentru a stabili de ce ai nevoie în ziua botezului, te invităm să descoperi mai jos:

– Trusoul de botez, set obligatoriu în ziua fericitului eveniment. Este compus din prosopul bebelușului, prosopul de preot, pânza de mir, fașa, sticluța de mir și săpunul. Atelierele Andini te pot ajuta cu peste 230 de modele de trusou botez biserica, în tematici și culori potrivite oricărui tip de botez.

– Hăinuțele de botez. Fie că nășești un băiețel sau o fetiță, nașa și mămica trebuie să lucreze împreună pentru a cumpăra două seturi de hăinuțe – unul pentru drumul spre biserică și unul la ieșirea din biserică. Doamnele croitorese pot croi peste 400 de modele de hăinuțe cu tematici diferite, ideale pentru orice botez.

– Lumânarea de botez, element indispensabil. Va lumina calea bebelușului spre creștinătate și îi va fi alături pe durata botezului. De la modele cu tull, catifea sau tafta, ai peste 100 de lumânări la dispoziție zi de zi.

– Cutia de prima șuviță. Suntem siguri că vrei să eviți o situație jenantă la botez, precum lipsa unei cutii în care să depozitezi prima șuviță. Atelierele Andini te pot ajuta și la acest capitol, cu modele din antimoniu sau îmbrăcate în material textil.

Stabilirea unei tematici este poate cel mai important pas în organizarea botezului. Odată ce nașa și mămica au hotărât dacă doresc un botez de prințișor, cavaler, conte, buburuză, prințesă, albinuță sau contesă, tot ce rămâne este cumpărarea articolelor de botez ce se asortează cu tema.

După cum spuneam, Atelierele Andini au experiența necesară pentru a furniza articole de botez spectaculoase, menite să adauge un strop de eleganță și creativitate în fericita zi. Cu peste 4735 de comenzi livrate în 22 de țări, Atelierele Andini au demonstrat seriozitate și siguranță.

Comenzile pot fi plasate online, telefonic la 0765 600 700, pe Whatsapp sau pe mail, oricum este mai accesibil. Acestea sunt de fiecare dată confirmate pentru verificarea datelor, iar mai apoi comenzile sunt date în lucru în atelier. După câteva zile ne auzim din nou la telefon, de această dată pentru a confirma finalizarea lucrului și pregătirile de livrare.

Acum știi: Atelierele Andini sunt partenerul de încredere la botez, cu experiență și simț artistic demonstrate în ani de zile de muncă grea.

Related posts

10 curiozități despre sărbătorile de iarnă

Adina Meyers

Despre ”Limbajul Florilor”, colecția de bijuterii dedicată iubirilor ascunse semnată de un împătimit al naturii, designerul de ” fine jewellery”, Aex Monroe

Adina Meyers

Cinci culori noi intra in gama aspiratoarelor Ergorapido de la Electrolux

Adina Meyers