LifeStyle

Licitatie Artmark in luna septembrie

Prima licitatie pe tema Impresionismului si a Postimpresionismului din Romania asteapta aproximativ 900 de participanti – un record de participare la o licitatie de arta in Europa – in sala Operei Nationale din Bucuresti.

Evenimentul are in centru cele peste 140 de opere de arta de nivel muzeal,  realizate de maestrii picturii romanesti, intre care Nicolae Grigorescu, Stefan Popescu, Stefan Luchin, Eustatiu Stoenescu, Ion Theodorescu-Sion si Nicolae Darascu.

Alaturi de stralucirea picturilor si de spectacolul incitant al licitatiei, invitatii sunt asteptati sa se delecteze si in cadrul unei degustari de vinuri si ciocolata, pentru desfatarea spiritului si a simturilor. Noul concept propus de Artmark introduce arta de cel mai inalt nivel in zona luxury si in mediul investitional, afirmand opera de arta ca o satisfactie pe mai multe planuri.

Licitatia de Impresionism si Postimpresionism Romanesc va avea loc pe 30 septembrie, la ora 20:00, participarea fiind permisa doar invitatilor. Puteti afla mai multe accesand site-ul www.artmark.ro .

Related posts

Laura Bretan, invitată specială în concertul lui Placido Domingo jr.

Adina Meyers

Design de produs responsabil. Expoziție, proiecții și discuții.

Adina Meyers

Viitorul pietei de Real Estate discutat la Romanian Real Estate Market in 2012: cultivating a strategic perspective

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe