LifeStyle

Licitatie Artmark in luna septembrie

Prima licitatie pe tema Impresionismului si a Postimpresionismului din Romania asteapta aproximativ 900 de participanti – un record de participare la o licitatie de arta in Europa – in sala Operei Nationale din Bucuresti.

Evenimentul are in centru cele peste 140 de opere de arta de nivel muzeal,  realizate de maestrii picturii romanesti, intre care Nicolae Grigorescu, Stefan Popescu, Stefan Luchin, Eustatiu Stoenescu, Ion Theodorescu-Sion si Nicolae Darascu.

Alaturi de stralucirea picturilor si de spectacolul incitant al licitatiei, invitatii sunt asteptati sa se delecteze si in cadrul unei degustari de vinuri si ciocolata, pentru desfatarea spiritului si a simturilor. Noul concept propus de Artmark introduce arta de cel mai inalt nivel in zona luxury si in mediul investitional, afirmand opera de arta ca o satisfactie pe mai multe planuri.

Licitatia de Impresionism si Postimpresionism Romanesc va avea loc pe 30 septembrie, la ora 20:00, participarea fiind permisa doar invitatilor. Puteti afla mai multe accesand site-ul www.artmark.ro .

Articole similare

Casual & more: accesorii pentru buna dispozitie

Redacția

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox sau experiența de concert ca o petrecere în stilul Great Gatsby

comunicat de presa

Fântâna Miorița este redeschisă în urma finalizării lucrărilor ample de reabilitare

comunicat de presa

Lasă un comentariu