LifeStyle

Ce lasă turiștii în urmă? Confesiunile unei menajere

O femeie de afaceri din Constanța, proprietară a unor apartamente de închiriat în Mamaia, pe care le îngrijește personal, relatează cu umor cum se lucrează cu turiștii și ce amintiri lasă unii dintre aceștia în urmă după ce își încheie vacanța, scrie profit.ro.

Acestea sunt confesiunile menajerei-antreprenoare:

„Sunt menajeră în Mamaia și trăiesc destul de bine. Da, curăț cabine de duș, wc-uri, spăl prosoape, lenjerii, le calc, frec podele, șterg praful. Acesta este jobul meu după ora 18.00. Până la ora 17:00, muncesc în alt domeniu. Sunt directorul unei firme care se ocupă de lucruri foarte serioase. Câștig și de aici bani, evident. În intervalul 17:00-18:00, sunt acasă, în vila mea din Constanța, îmi pup copilul, fac un duș, mă schimb și apoi îmi iau mopul, găleata, papucii albi, mă sui în SUV-ul meu de lux și mă duc în Mamaia să fiu menajeră. Nu în fiecare zi, dar des.

Acum, doar ce-am terminat de frecat o cabină de duș. În timp ce ștergeam niște pete dubioase, mi-a venit ideea să scriu. Oare turiștii care lasă așa urme penibile s-ar jena dacă ar ști că eu fac curat în urma lor? Unii vorbesc cu mine la telefon, alții mă și văd când sosesc. Mă comport civilizat, sunt îmbrăcată cu haine bune, le zâmbesc cu sinceritate. Oare s-ar jena? Pe mine m-ar putea întâlni în alt context. Aș putea fi cea care le dă un job mâine, ar veni în biroul meu să mă roage să-i angajez, și-ar calcula fiecare vorbă și gest pentru a-mi face o impresie bună și pentru a le da pâinea. Aș angaja un om care-și șterge pantofii cu prosopul alb de baie? Crema de ghete nu iese. Nu l-aș angaja dacă aș ști asta despre el. Aș angaja un om care lasă sub pat prezervative pline, pamperși murdari? Aș angaja unul care nu e în stare să își facă o cafea în ibric, ci doar în fierbătorul de apă? Care toacă legume pe blatul lucios de bucătărie, deși tocătorul e în sertar? Adică, atât îl duce mintea?! Aș avea încredere într-un astfel de om?”

Citiți continuarea pe profit.ro!

 

Related posts

Catalogu IKEA 2013 da o noua viata casei tale

Adina Meyers

Noua cafetiera SENSEO® Quadrante de la Philips

Adina Meyers

Decoruri artistice cu faianță pictată

Adina Meyers