Decorarea locuintei se poate dovedi un proces nu doar lung, ci si unul costisitor, mai ales atunci cand nu stim exact ce vrem. O schimbare a decorului este mereu binevenita, iar asta pentru ca ea va aduce un aer proaspat locuintei si ne va imbunatati si stare de spirit. Alungand monotonia ne putem face viata mai frumoasa si ne va umple de energie, asadar din cand in cand merge sa mai schimbam una alta prin casa.

Azi noi iti propunem o discutie despre modul in care iti poti decora locuinta cu bani putini si fara foarte multe batai de cap. O sa vezi ca micile detalii sunt cele care vor cantari cel mai mult, iar personalizarea spatiilor de locuit te va face sa te simti mai relaxat, mai in largul tau. Pana la urma o buna parte din viata ne-o petrecem in interior, asa ca de ce sa nu ne bucuram de cele mai bune conditii?

Daca in momentul de fata paleta cromatica a locuintei tale este una formata din nuante inchise, atunci un prim lucru pe care il poti face pentru a aduce un aer proaspat acesteia este sa adaugi un strop de culoare. Nici nu iti trebuie o investitie foarte mare pentru a face asta, accesoriile oferindu-ti tot ajutorul de care ai nevoie. Asadar, un strop de culoare poate fi adus cu ajutorul pernelor, covoraselor, perdelelor si chiar a tablourilor.

Iluminarea locuintei tale joaca un rol foarte important in aspectul general, dar si atunci cand vine vorba de starea pe care o avem. Poti sa te joci cu lumina mutand corpurile de iluminat, adaugand altele si chiar facand experimente cu lumini de diferite nuante. O alta recomandare a noastra este sa te folosesti din plin de lumina de accent, prin care sa scoti in evidenta o anumita parte a camerei (de exemplu cea in care se afla un tablou frumos).

Daca esti o fire mai romantica, atunci poti sa obtii o atmosfera care sa iti fie pe plac cu ajutorul unor pahare cu picior elegante, pe care sa le folosesti pe post de suport pentru lumanarele parfumate. Lumina difuza a acestora va oferi un aer aparte incaperii in care sunt amplasate. Mirosul va fi si el unul imbietor.

De asemenea, nu trebuie sa cumperi mobila noua pentru a schimba aspectul unei incaperi, ci poti incerca pur si simplu sa ii schimbi locul obisnuit. O rearanjare a obiectelor de mobilier poate si ea sa te ajute in procesul de redecorare fara ca tu sa scoti nici macar un leu din buzunar.

Related posts

Cum aduci mai multă lumină într-o casă întunecoasă

Adina Meyers

Cuprul, accent in trend

Adina Meyers

Baie mica si fara fereastra? Nicio problema, exista solutii de amenajare

Adina Meyers