LifeStyle

Descoperă vinurile din România!

În perioada 6-8 mai 2017, CrameRomania.ro și ReVino.ro vă invită să participați la a doua ediție a târgului de vinuri și turism viticol „REVINO – Descoperă vinurile din România” în același cadru elegant și primitor la Novotel – Sala Paris și Le Foyer, Calea Victoriei, 37B, București.

În acest an, 32 de expozanți (crame din România și nu numai)  vor prezenta și vor oferi spre degustare  iubitorilor de vinuri și persoanelor care doresc să-l descopere mai mult de 200 de vinuri premium.

Fiecare expozant va prezenta un numar de maxim șapte vinuri exclusiv Horeca și va beneficia de aceleași condiții de prezentare.

Program Revino – Descopera Vinurile din Romania

Sâmbătă, 6 mai: 12.00 – 21.00 – public
Duminică, 7 mai: 12.00 – 20.00 – public

Luni, 8 mai: 11.00 – 17.00 – zi HORECA & TURISM (intrare doar pe bază de invitație)

Sâmbătă și duminică, 6, respectiv 7 mai, iubitorii de vinuri, gastronomie și turism vor avea posibilitatea interactioneze cu reprezentanții cramelor, să deguste vinuri și să descopere zonele viticole ale țării noastre, dar și să-și plănuiască vizite la crame.

Ziua de luni, 8 mai, este dedicată în exclusivitate sectorului HoReCa și turism. Atmosfera va fi diferită față de priemele 2 zile, programul fiind dedicat specialiștilor din industrie care pot discuta la nivel avansat despre vinuri, afaceri și colaborări.

Salonul de vinuri este completat de masterclass-uri interactive cu diferite teme.
Invitata specială este Ana Săpungiu – Master of Wine.
 

 

Articole similare

Galeriile Noblesse isi prezinta noua colectie de mobilier, finisaje si accesorii

comunicat de presa

Ciorba de post cu legume: un deliciu bogat in substante nutritive

Redacția

IKEA și Itsy Bitsy aduc în prim plan rolul taților în creșterea bebelușilor

comunicat de presa

Lasă un comentariu