LifeStyle

STIHL a pus pe piata un upgrade la “clasicul” motoferastrau MS 180

Unul dintre cele mai cunoscute motoferastraie de piata – MS 180 a primit recent un upgrade tehnic consistent din partea inginerilor de la compania STIHL. Modelul MS 180 este unul dintre cele mai fiabile si mai utilizate modele de motoferastraie din piata.

Noua varianta consuma cu pana la 20% mai putin combustibil fata de vechiul model si, foarte important, indeplineste toate normele de poluare impuse de UE, avand cu 70% mai putine emisii de gaze.

MS 180 este un motoferastrau mic, destinat utilizarilor casnice, in constructii, taierea lemnelor de foc, dar si celor care au ca pasiune carvingul (sculptura in lemn cu motoferastraul).

Motorul unui MS180 are 31,8 cm³ si dezvolta 1,9CP. Dar cum orice motoferastrau nu taie cu motorul, ci cu lantul, MS180 are in dotare o sina de de 35 mm pe care se monteaza lantul Picco Micro Mini 3, dezvoltat in uzina STIHL din Elvetia pentru ferastraiele usoare. Noul model dispune si de un dispozitiv de intindere rapida a lantului pentru ca aceasta operatiune sa se desfasoare simplu si rapid, fara alte instrumente.

Compania STIHL are o preocupare constanta in ceea ce priveste cresterea fiabilitatii utilajelor sale, dar si adaptarea acestora la toate normele de poluare in vigoare. Astfel, toate 22 de modele de motoferastraie pe benzina comercializate in Romania au motoare de utltima generatie cu tehnologia 2MIX. Pe langa MS 10, STIHL a pus pe piata inca trei noi modele de ferastraie din gama profesional – MS661, MS880 si MS 461-R. MS 880 este recunoscut ca fiind cel mai puternic motoferastrau din lume, iar MS 461-R este un super-utilaj destinat interventiilor de salvare de tip “SMURD”.

Noul MS 180 poate fi gasit in reteaua de peste 300 de magazine STIHL, la nivelul intregii tari.

Related posts

Ce pantofi se poartă vara aceasta

Adina Meyers

Cătălina Grama se menține în formă cu ajutorul spinning-ului în apă

Adina Meyers

Cu bateriile încărcate, conectați la…hainele noastre

Adina Meyers