LifeStyle

Delta Studio sustine ELLE Decoration Romanian Design Awards 2015!

Anul acesta, Delta Studio este partener principal al ELLE Decoration Romanian Design Awards 2015, unele dintre cele mai populare premii internationale de design interior si design de obiect. Designeri, arhitecti si scenografi si-au inscris deja proiectele la cele trei categorii din concurs: Cel mai bun obiect de design al anului, Cea mai buna amenajare a unui spatiu public, Cea mai buna amenajare a unei locuinte private si Cea mai buna amenajare a unui birou de companie. Sistemul de votare pentru aceasta competitie este online, securizat.

Va prezentam mai jos cateva dintre proiectele inscrise in consurs:

Categoria Cel mai bun obiect de design al anului

Colectia TOL

Colectia Tol, creata de Cristina Bulat si inclusa in brandul Formmat demonstreaza ca traditia si cultura romaneasca pot fi transpuse in obiecte moderne de design care se pot integra armonios intr-o amenajare contemporana.

Cutia

Arh. Int. Andreea Pinter, creatoarea mobilierului modular de baie, propune o regandire a spatiilor baii, avand in vedere atat partea functionala (ergonomie, depozitare) cat si cea estetica.

Bucataria E-motion

Bucataria, apartinand brandului 100% romanesc Formmat, este creata in acord cu cele mai importante nevoi ale utilizatorilor de astazi: functiuni tehnologice ireprosabile, care sa optimizeze activitatile desfasurate in acest spatiu, materiale de ultima generatie si versatilitate.

Categoria Cea mai buna amenajare a unui spatiu public

Naan Food&Drink Studio

Naan Food&Drink Studio, amenajat de arh. Victor Grosu, arh. int. Mihai Constantin si arh. int. Iuliana Dinca, reprezinta un concept nou de restaurant in care traditia si inovatia se potenteaza reciproc, generand experiente culinare desavarsite.

Cofetaria Casa Naturalia

Casa Naturalia (http://www.deltastudio.ro/blog/amenajare-casa-naturalia-oaza-urbana-cu-delicatese-bio/) este un loc in care finisajele din lemn si piatra, imbinate in forme organice armonioase sugereaza naturalul ca element definitoriu al conceptului de design interior.

Categoria Cea mai buna amenajare a unei locuinte private

Apartament H

Amenajarea semnata de arhitectii Bogdan Ciocodeica, Diana Rosu si Attila Kim exprima o locuinta luminoasa, functionala, plina de personalitate a unui cuplu tanar, care doreste sa se bucure de apropierea de natura.

Casa de pe deal

Casa proiectata de arhitectii Mihaela Eliza Buzila si Catalin Paul Cozma are o abordare fluida, spatiile curg unele din altele la nivelul parterului, traseul are punctul culminant in livingul care desi este amplasat mai jos, domina intregul parter. 

Premiile vor fi oferite in cadrul unui eveniment organizat de ELLE DecorationCastigatorii vor primi diplome si trofee si vor fi sustinuti de ELLE Decoration si grupul Ringier.

 

 

Related posts

5 tipuri de pantofi sport care sunt la moda in 2020

Adina Meyers

Muzică, gastronomie, cultură tradițională și contemporană la ediția dedicată Turciei

Adina Meyers

Coilprofil – 15 ani de calitate și profesionalism

Adina Meyers