LifeStyle

Salome, un nou muzical la Teatrul Masca!

Tema biblica Salome pusa in scena ca muzical ofera contextul oportun pentru a patrunde in interiorul sufletului si psihicului fiecarui personaj in parte punand o oglinda violenta in fata publicului. Jocul mastilor, machiajul ingenios, coregrafia, muzica si personajele riguros construite contribuie la realizarea unui spectacol cu o intensa incarcatura emotionala.

“Controversata drama candva interzisa a lui Oscar wilde este o poveste despre decadenta, pacat, sacrificii, iubire in toate formele ei si implacabilitatea destinului. Patosul, intensitatea si euforia care definesc jocul actorilor va vor purta intr-o calatorie incredibila si ravasitoare in timp intr-un muzical de exceptie”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Salome este un spectacol despre descoperirea celor mai adanci obsesii din interiorul uman, obsesii care au toate la baza incalcarea unei ordini supraumane, unei oranduiri ancestrale pe care omul, in dorinta bolnava a cautarii si a asumarii puterii totale asupra a tot ce traieste, o incalca uitand ca la urma urmelor, undeva, totul ii sta scris deja.

“Salome este un spectacol despre regasire si pierdere de sine, despre slabiciunea fiintei umane in fata mistuitorului sentiment de iubire, fie ea incestuoasa, fie divina.” ( Razvan Alexandru Diaconu).

Eveniment recomandat de: Smart FM
Parteneri Media: Bucuresti FM, RFI Romania, Zoom TV, Romania Libera, Curierul National, Port.ro, PR Wave, Acasa.ro, SapteSeri, Senso Tv, Calendar evenimente

Related posts

La orizont, TENDENCE 2014 cu o gama unica de produse

Adina Meyers

Top 5 modalitati de a cuminti un caine

Adina Meyers

Ce poți învăța la un atelier de decorațiuni interioare

Adina Meyers