LifeStyle

Decoratiuni pentru casa si cadouri inspirate in noul magazin bam boo din AFI Palace Cotroceni

Cea mai noua locatie bam boo pune la dispozitia cumparatorilor o gama larga de produse. Fie ca sunt in cautarea unui cadou sau a unor obiecte de decoratiuni pentru dormitor, camera copilului, bucatarie, baie sau gradina, acestia pot alege din peste 2.500 de produse. De asemenea, doritorii pot admira sau cumpara obiecte de mobilier, textile, rame si albume foto, cutii de bijuterii, felicitari, seturi cosmetice si produse de aromaterapie. In plus, clientii se vor bucura saptamanal de produse noi, cu preturi prietenoase.

Noutatea absoluta este reprezentata de conceptul de amenajare realizat de designerul cu experienta internationala, Brandon Lee. Designul este unul modern, ce imbina inovatia cu atmosfera primitoare a unui magazin, oferind o experienta a cumparaturilor plina de caldura.

Conceptul inovator al noului magazin bam boo reflecta tendintele actuale din domeniul designului interior. Atentia pentru detalii, combinatia de culori şi materiale, precum şi schema de iluminare imbie la explorare şi relaxare. Rezulta astfel un spatiu confortabil, dar functional care ofera o experienta de cumparaturi placuta şi prietenoasa. Astfel, speram ca fiecare client se va regasi in designul spatiului ale carui caracteristici cheie sunt modernismul, armonia şi caldura.”, a declarat designerul Brandon Lee.

In prezent, bam boo opereaza 15 magazine deschise in Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara. Reteaua de distributie este completata de magazinul online, www.bamboo.ro, deschis in anul 2011. Incepand cu anul 2012, compania ofera şi posibilitatea operarii de magazine bam boo in sistem de franciza.

 

Related posts

Gucci Eyewear aniversează 1 an in Romania prin lansarea noii colectii de toamna-iarna ’18-‘19

Adina Meyers

DTZ Echinox lanseaza primul portal rezidential de lux: www.dtzresidential.ro

Adina Meyers

Sony: Imagini superbe pentru orice buzunar

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe