Calatorii LifeStyle

Mananca greceste la… Bucuresti

La DISCRET, de pe Eminescu 156, intr-un décor si o ambianta aidoma celor din tavernas-urile grecesti, m-am bucurat mult de bucatele preparate clasic cu mult har chiar de patroana restaurantului, Doamna Zisi.

In schimb, in ambianta moderna de la TORTUGA (strada Traian nr. 234), Ioannis Stamatogiannis, sau Iani, cum ii spun deja cunoscutii, iti propune fel de fel de experiente culinare grecesti, atat pentru conaisseuri, de exemplu pentru cei care doresc mancaruri din anumite regiuni ale Greciei, cat si pentru cei care vor sa faca cunostinta cu preparatele grecesti, cei care le-au cunoscut in vacanta in Grecia si au devenit deja dependenti, sau, in sfarsit cei care vor sa vada ce e nou in bucataria greceasca.

De profesie arhitect, Iani este indragostit de bucatarie, stie nenumarate retete si ponturi in ale bucatariei, chiar de la bunici. La TORTUGA, de gatit se ocupa mai multi bucatari greci, dar Iani este cel care degusta si supravegheaza tot, pana la ultimile detalii. De altfel, Iani ne-a impartasit si nenumarate retete grecesti care speram sa ajunga si la dumneavoastra.

 

Related posts

Dozare inteligenta si design premium: noua masina de spalat rufe HomeProfessional cu sistem i-DOS® de la Bosch

Adina Meyers

MANANCA SANATOS: NOUL CALVO – TON PENTRU SANDVIS

Adina Meyers

Incepe tIMOn. Cel mai mare targ imobiliar din Romania are o oferta de peste 20.000 locuinte noi si oferte cu pana la 15% sub pretul pietei

Adina Meyers