Calatorii LifeStyle

Mananca greceste la… Bucuresti

La DISCRET, de pe Eminescu 156, intr-un décor si o ambianta aidoma celor din tavernas-urile grecesti, m-am bucurat mult de bucatele preparate clasic cu mult har chiar de patroana restaurantului, Doamna Zisi.

In schimb, in ambianta moderna de la TORTUGA (strada Traian nr. 234), Ioannis Stamatogiannis, sau Iani, cum ii spun deja cunoscutii, iti propune fel de fel de experiente culinare grecesti, atat pentru conaisseuri, de exemplu pentru cei care doresc mancaruri din anumite regiuni ale Greciei, cat si pentru cei care vor sa faca cunostinta cu preparatele grecesti, cei care le-au cunoscut in vacanta in Grecia si au devenit deja dependenti, sau, in sfarsit cei care vor sa vada ce e nou in bucataria greceasca.

De profesie arhitect, Iani este indragostit de bucatarie, stie nenumarate retete si ponturi in ale bucatariei, chiar de la bunici. La TORTUGA, de gatit se ocupa mai multi bucatari greci, dar Iani este cel care degusta si supravegheaza tot, pana la ultimile detalii. De altfel, Iani ne-a impartasit si nenumarate retete grecesti care speram sa ajunga si la dumneavoastra.

 

Related posts

O vacanta magica la Busteni

Bianca Ion

Primul parc de distracții dedicat animalelor de companie se deschide la PetExpo 10

Adina Meyers

Parfumuri cu istorie, parfumuri regale

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe