LifeStyle

Michelle Obama anunță un nou proiect în colaborare cu Netflix

Fosta primă-doamnă a Statelor Unite ale Americii a anunțat un nou proiect în colaborare cu platforma Netflix, care va avea premiera în primăvara acestui an.

În 2018 Fostul președinte american Barack Obama și soția lui, Michelle au semnat un acord cu Netflix. Pentru a produce mai multe filme și seriale.

 

Acestea nu vor fi despre viața fostului cuplu prezidențial așa cum probabil s-ar fi așteptat mulți dintre noi. Cei doi devenind producători în adevăratul sens al cuvântului.

Dacă în 2020, bestseller-ul semnat de Michelle Obama, „Becoming’, apărut și la noi, la Editura Litera, cu titlul „Povestea mea’, a fost transformat într-un film documentar de către Netflix.

Iată că în 2021 frumoasa fostă primă-doamnă revine cu un nou proiect anunțat atât de Netflix. Dar și de ea pe rețelele de socializare.

 

„Am niște vești mari pentru voi! La asta lucrez de ceva vreme și sunt atât de încântată să vă pot spune în cele din urmă totul despre proiect. Permiteți-mi să vă prezint doi noi prieteni: numele lor sunt Waffles și Mochi. Și pe 16 martie vom lansa un nou spectacol pentru copii pe Netflix numit Waffles + Mochi.

Este vorba despre mâncare bună: descoperirea, gătirea și, desigur, mâncarea. Acești doi ne vor duce în aventuri în întreaga lume pentru a explora noi ingrediente și rețete. Copiilor le va plăcea! Dar știu că și adulții vor râde din plin – și câteva sfaturi pentru bucătărie.

În multe privințe, acest spectacol este o extensie a muncii mele. Pentru a susține sănătatea copiilor ca primă doamnă – și, pentru a fi sincer, aș dori să existe un program ca acesta când fetele mele erau tinere. Știu, de asemenea, că acesta este un moment dificil pentru atât de multe familii.

Sper că acest spectacol încântător poate aduce un pic de lumină și râs în casele din întreaga lume. De aceea, ca parte a angajamentului emisiunii de a ajuta familiile în timpul pandemiei, lucrăm cu partenerii noștri la Partnership for a Healthier America.

Pentru a furniza ingrediente proaspete familiilor care au nevoie în toată țara, astfel încât să poată găti împreună acasă.
Deci, despre asta este vorba #WafflesAndMochi. Abia aștept ca dumneavoastră și copiii dvs. să ni se alăture aventurilor noastre pe 16 martie”. A fost mesajul lui Michelle Obama

Când are loc premiera în România? Citește pe romanialibera.ro

Related posts

Alege frumusetea bio!

Adina Meyers

Selena Romania: “Am preluat MGA si am inceput deja extinderea portofoliului si a productiei”

Adina Meyers

Idei de cadouri pentru inaugurarea casei în 2021

Adina Meyers