LifeStyle

Concursul National Eurocosasul Ruris 2012 se desfasoara anul acesta in cadrul Targului de Sf. Ilie de la Polovragi

Ruris, unicul producator roman de motoutilaje agricole sustine un proces constant de informare a oamenilor despre utilitatea lucrului mecanizat. Cositul mecanizat reprezinta o activitate mai ieftina si la-ndemana oricui in detrimentul cositului manual; de aici si ideea concursului.

15 concurenti se aduna din toate colturile tarii pentru a-si demonstra forta si rapiditatea in cositul ierbii. Multi dintre acestia vin sa-si pastreze locurile fruntase in clasament, altii vin pentru prima data cu speranta castigarii marelui premiu. Fiecare concurent este sustinut de reprezentantul distribuitorul Ruris din judetul sau.

Pentru a se putea inscrie in concurs toti cei 15 de concurenti trebuie sa fie proprietarii unei motocoase de umar Ruris sau al oricarui produs Ruris.

Principala proba consta in cosirea intr-un timp cat mai scurt, cu ajutorul motocoaselor de umar Ruris a unei suprafete determinate. Fiecare concurent in parte este cronometrat, iar fiecare gresala este evidentiata.

La final, concurentul cu cel mai bun timp si suprafata perfect cosita va fi declarat Eurocosasul anului, urmand sa fie rasplatit cu premii atat in bani cat si in produse Ruris. Regulamentul este foarte strict iar concurentii sunt atent instruiti inainte de concurs.

 Premiile puse în joc constau in motoutilaje si echipamente Ruris.

Vor fi inmanate deasemenea cupe si medalii atat concurentilor cat si distribuitorilor.

Conform traditiei, anul viitor, cea de-a cincea editie a Concursului National Eurocosasul Ruris se va desfasura în judetul castigatorului din acest an. Prin urmare, la sfarsitul evenimentului vom putea sti unde se va desfasura editia din 2012. 

La evenimentul organizat de catre Ruris sunt asteptati participanti din toate colturile tarii, alaturi de oficialitati locale si din administratia centrala, reprezentanti ai companiei organizatoare si membri ai mass media. Intrarea este libera, iar concursul debuteaza la ora 12:00.

Related posts

DIY: Cum preparăm uleiul de lavandă acasă și la ce ajută

Adina Meyers

Romania, printre castigatorii concursului international de arhitectura Casa Multi-Confort ISOVER

Adina Meyers

Şcoli fără bullying în Sectorul 3

Adina Meyers