Home

Decoratiuni de Craciun pe care poti sa le faci acasa

Cea mai frumoasa si asteptata sarbatoare a anului, Craciunul, se apropie cu pasi repezi. Vei pregati mancaruri traditionale pentru masa de Craciun, vei cumpara cadouri pentru cei dragi si vei impodobi bradul si casa cu decoratiuni care mai de care mai frumoase si mai stralucitoare.

Decoratiunile de Craciun le poti cumpara din hypermarketuri sau de la targurile tematice, dar le-ai putea confectiona si singura. Ai nevoie doar de inspiratie, idei, pricepere si de adezivul potrivit.

Iata cateva idei de decoratiuni pentru Craciun pe care le poti face fara mare greutate, folosind Moment Super Glue Mini Trio Universal.

In primul rand, coronita de Craciun. O poti realiza folosind o creanga de brad de care fixezi conuri parfumate, nuieluse cu macese, margele si batoane de scortisoara. Mireasma cetinei o poti combina cu mirosul de portocale, ai nevoie doar de cateva coji pe care sa le prinzi de coronita.

Poti confectiona din lemn, material textil sau carton cateva inimioare, stelute si caciulite de Mos Craciun, pe care apoi le poti lipi, sub forma unei inimi mari, pe un suport de carton, plastic sau lemn.

Cu siguranta iti plac magnetii de frigider, dar te-ai gandit ca ai putea sa faci singura decoratiuni de Craciun pe care sa le fixezi de usa frigiderului? Dintr-o panza verde decupeaza, cu foarfeca, 2 braduti identici. Plaseaza un mic magnet intre cele 2 bucati de panza si coasele pe margine.

Apoi, pe una dintre fete fixeaza cateva margele sau bilute colorate, folosind Moment Super Glue Mini Trio Universal. Sau, daca ai globuri cu aspect vechi si ponosit, le poti da stralucire lipind pe ele sclipici sau mici figurine.

Adezivul Moment Super Glue Mini Trio Universal te ajuta sa confectionezi tot felul de decoratiuni pentru Craciun. Acest adeziv este rezistent la apa si la masina de spalat vase, lipeste in cateva secunde si ramane transparent dupa uscare. In plus, Moment Super Glue Mini Trio Universal nu contine solventi si este recomandat pentru a lipi portelan, metal, cauciuc, piele, lemn, plastic sau hartie. Afla mai multe detalii pe www.lipesteorice.ro

 

 

Related posts

6 paturi pentru catei, realizate din mobila veche

Adina Meyers

Pandemia de coronavirus: Ghidul de mers cu liftul în companii

Adina Meyers

Autoritățile încep acțiunile de combatere a AMBROZIEI

Adina Meyers